Lykkeglimt

All my bags are packed…

0102030405

Når nu min krop virkelig er gået i ve-træning, må det være på sin plads at få pakket tasken. Så er dét da gjort.. Der er så meget jeg ikke er herre over lige nu, men at have tasken klar, dét kan jeg da selv styre og det kan ihvertfald give lidt ro.

I går fik jeg samlet sammen imens jeg gik rundt og nynnede ‘All my bags are packed, I’m ready to go…’, snappede lidt efter vejret når plukveerne bed fra sig og mærkede sommerfuglene rumstere – eller nej det var nu nok bassen der forsøgte at bryde ud gennem navlen… 😉

Det føles på en måde som et kæmpe skridt, at tasken nu står dér og venter. Som om det hele kom lige lidt tættere på. Det er vildt mærkeligt at tænke på, at det kan ske hvornår det skal være. Om en time, i nat, om en uge…
Både med W og S er veerne så småt startet tidligt om morgenen, hvor jeg har ligget ved siden af en sovende A og talt sekunder og tænkt og været spændt. De er begge født natten efter, lidt over 3. Derfor har jeg også en idé om, at det er sådan det skal gå denne gang, omend jeg håber, at det trods alt vil gå lidt hurtigere 😉
På den anden side er der vist ikke noget der indikerer at det nødvendigvis vil gå som det har gjort de to andre gange. Mon ikke fødslen lige så godt kunne gå i gang midt om dagen, om aftenen, gå lynhurtigt eller begynde med vandafgang… Det er bare at vente…

Hvis alt går vel bliver sygehusopholdet kort. Med S var vi allerede på vej hjem et par timer efter fødslen, så jeg har ikke pakket helt vildt meget. Men måske har jeg glemt noget?

I tasken har jeg:

Et sæt tøj til lillebror (nøje udvalgt af W; jeg tænker det er rigtig fint at inddrage de to store drenge i så meget som muligt, så de også føler de er med i det)
Hue
Dragt til hjemtransporten
Vandrejournal
Læbepomade
(Løst) tøj til mig efter fødslen
Karmameju morgenkåben, som jeg fik i fødselsdagsgave, men ikke har indviet endnu
Tæppe, som min mor har strikket
Videokamera
Stofble
Undertøj, strømper og ammebh

Og så skal kamera og autostol selvfølgelig også med…

Vi har aldrig rigtig haft brug for frugt og slik til hverken mig eller A. Den har ligesom stået på fødsel, når vi har været på fødegangen de andre gange. Og det der med at have musik med, det kan jeg ikke rigtig lige finde ud af… Jeg er måske lidt bange for at jeg vil forbinde musikken med veer efterfølgende… 😉

Er der noget jeg har glemt, som du har haft glæde af at have med på fødegangen?

7 kommentarer

 • Anne-Sofie

  Hvor er den fine taske fra?

  Vh. Anne-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Uh hvor er det altså bare spændende – glæder mig til at høre om det hele – og om lillebror Leander. Du har sikkert pakket det, men synes ikke jeg kan se en body på billedet? Og så en børste, tandbørste og tandpasta måske (ved ikke om man får et bad, inden man tager hjem – har “kun” prøvet det en gang, og der blev vi der et par dage) – det er selvfølgelig ikke sikkert, du skal bruge det, men det fylder heller ikke så meget 🙂 Rigtig meget pøj pøj – jeg håber på en god og (ikke for) hurtigt fødsel! Kh. Tanja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Ø-Munck

  Det ser ud til, at du har helt styr på tasken 🙂 Held og lykke med fødslen.
  Det fine tæppe din mor har strikket, er det Mary tæppet eller et andet, som der er en tilgængelig opskrift på?
  Mvh Susanne Ø-Munck

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende! Det lyder til at der ikke kommer til at mangle noget – held og lykke med fødslen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak 🙂
   Nej, jeg håber ikke jeg har glemt noget. Kom i tanke om at mobilopladeren også hellere må på huskesedlen, til når vi engang skal ud af døren med veer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Er sikker på du har pakket alt nødvendigt. Hvor er det bare spændende i disse dage :0) Jeg glæder mig til at høre mere og følge Leander :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak Katja. Ja det er helt vildt spændende. Håber jeg har husket det hele, men bare jeg husker mig selv, så kan det ikke gå helt galt vel? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkeglimt