Påskeglimt

Men størst af alt er kærligheden

0901020304055 text060708

Et sjældent billede af mig har fundet vej til bloggen! Gisp 🙂

I lørdags var A og jeg til bryllup hos en af mine ‘ældste’ veninder og når man sådan pynter sig, så må der billeddokumentation til ik? 😉

En smuk dag med masser af solskin.
Da påskeferien startede med sne og byger frygtede jeg at vejret skulle være i vejen på deres bryllupsdag, men det viste sig at være spild af bekymringer, heldigvis. Der er ikke meget sjov ved at komme ud af kirken til et kæmpe skyl hva?

En af bryllupsgaverne fra os var en håndsyet patchworkpude med deres initialer og dato broderet på bagsiden. Ikke sådan lige at få byttet, så jeg håbede virkelig at jeg havde ramt plet med stof, farver osv.

Gaverne blev pakket ind og pyntet med lidt blomster, glimmer og andet gejl og kortet blev foldet som et pop up hjerte.

Jeg havde brugt en del tid på at overveje hvad jeg skulle have på. Jeg synes ikke det er helt nemt at finde noget der klæder en efterhånden ret tyk mave. Derudover er de fleste festkjoler sorte og lige på dén front er jeg nok lidt gammeldags og Emma Gad’sk, og vil helst ikke komme i sort til et bryllup.
Jeg endte med at shoppe en fin (dog sort) blondekjole fra Rosemunde (endda på tilbud), tilsatte en grå ‘underkjole’ fra H&M og som ‘jakke’ den smukke Ganni kimono, som jeg har sukket efter længe, især for dens meget fine print.
Som bonus er alle dele noget jeg også kan få glæde af når maven (forhåbentlig) er blevet noget mindre igen og så er investeringen ikke så slem, som hvis jeg havde shoppet en decideret graviditetskjole 😉

Selvom jeg forsøgte at tage flere hvil i løbet af dagen var jeg drøntræt, da jeg lagde hovedet på puden og hele søndagen følte jeg mig lidt zombieagtig, men sådan er hver dag efterhånden. Han trækker nogle kræfter, den lille bitte, store fyr i maven

Rigtig god onsdag til jer alle, må den byde på masser af solstråler 🙂

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

6 kommentarer

 • Tanja

  Sikke en smuk mave – og du ser skøn ud! Puden kan de da kun elske – den er perfekt, og det er fantastisk med sådan en personlig gave 🙂 Håber I havde en pragtfuld dag/aften/nat. Kh. Tanja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Danielsen

  Bliver da nød til at kommentere på hvor smuk du ser ud. Og hvilket overskud at lave den smukke pude, fint kort og indpakning, du er inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Wow hvor ser du godt ud! Er helt vild med kimonoen.
  Dine patchwork-puder er også super flotte, og hvor sød en tanke at lave én til brudeparret. Måske du en dag kunne lave en lille guide til hvordan du laver dem, og måske også hvor du finder de fine stoffer du bruger? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Hvor er det dog et fantastisk billed øverst af dig, du ser brand godt ud, også som gravid, det sæt sidder da lige i skabet :0) jeg er sikker på puden er meget værdsat hos bryllupsparret, smuk er den :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Du er smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeglimt