Sov sødt - i zoo....

Weekendglimt

Marts-2015-00212301020304050607120910111

Yndlingsmorgenhyggeweekendritual // Gråvejr // Frisklavet granola // Dims // Klip Klip // Mit spot med ny bog og patchwork // De gækker det aldrig… // Yndlingsmorgenboller // Overblik // Choose a slice // Pizzanight // Den stolteste gymnahoplafyr // Kærlighedskage til min venindes polterabend // Snack // Sjov med W // Spiselige får

Weekendglimt på en gråvejrsmandag. Et par dage med masser af oplevelser men heldigvis også med tid til pauser og afslapning. Min krop siger stop i tide og utide, så nu har jeg foræret mig selv en ny bog, der forhåbentlig (også) kan holde mig lidt i sofaen.

William og jeg har haft snakket om fårekager de sidste par uger og i går fik vi påskepip og lavede både gækkebreve og påskekager. Opskriften på fårecupcakes kommer på bloggen en af dagene.

Weekenden bød også på gymnastikopvisning, begge drenge var mega seje og stolte på gulvet, det var en fornøjelse at se. Jeg er selv gymnastikpige og synes det er skønt at se deres glæde ved det. De var også meget optagede af at se ‘de store’ fra efterskoleholdet springe og hoppe på livet løs. Samtidig med at gymnastiksæsonen afsluttes startes der op på fodboldsæsonen, som ikke er helt så meget min kop te, men nu står den på 2xtrlæning for W’s vedkommende og 1 for S. Pyha, håber vejret følger hurtigt med, for det er godt nok koldt at stå på en blæsende mark og se dem træne 1 time. Hvad gør man ikke for de kære små? 🙂

Håber I har haft en skøn weekend? Rigtig god eftermiddag

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov sødt - i zoo....