3 heldige Derma vindere

Lykkeglimt

11101213141516171878910111213

Mere eller mindre sådan her har de sidste dage set ud herhjemme. Masser af forkælelse, hygge og køkkenmagi.

Fredag morgen startede tidligt, vi nåede at se solen stå op bag naboernes tage mens vi lavede burgerbolle/hotdogbrød dej og drak te. Hyggeligste start på dagen.
Det sidste kærnemælk fra kærnemælkshornene blev tryllet om til årets første koldskål, som vi smovsede om eftermiddagen, for at fejre weekenden inden svømning.
Om aftenen lavede jeg burgere og fritter hos mine forældre til os alle sammen. Det har været kemo-weekend for min far, så det var dejligt at kunne hjælpe en smule, omend det bare var et måltid mad.

Lørdag formiddag kom en ‘gammel’ veninde på frokostvisit. Hun havde fine Lillebror-gaver med og en skøn, længeventet nyhed 🙂
Lørdag nat var A på nattevagt, så vi spiste tidlig aftensmad inden han skulle af sted. Friske rødspættefileter tryllet om til drengenes yndlingsfiskeret, fiskefileter. Nemt og hurtigt.

Søndag sov A nattevagten ud, mens drengene og jeg hyggede om det runde bord med snurrer, brød, netflix, aviser og kaffe. Bagefter var vi i haven og nyde solens stråler. Jeg glæder mig til endnu mere sol i denne uge – forhåbentlig!

Jeg fik en tiltrængt eftermiddagslur (den gravides ret?) og bagefter nød vi et stykke friskbagt Toscatærte. Opskriften kommer på bloggen i løbet af ugen. Jeg bagte dem i små versioner, så jeg kunne forære nogle af dem væk som små søndags forkælelser 🙂

Om aftenen kunne jeg glæde drengene med hottere med alt hvad dertil hører af tilbehør 🙂
A og jeg sluttede dagen af sammen på sofaen med endnu et afsnit af den nye serie på DR og bagefter et afsnit af House of Cards sæson 3. Uh, jeg er vild med den serie. Vi har ventet længe på den nye sæson 🙂

Har I også haft en skøn weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 heldige Derma vindere