Diamanter eller hjerter?

Fra 30 til 31

1235136789101112

I går var dagen hvor jeg skiftede 30 ud med 31.
Ingen krise her, den eneste forskel jeg egentlig mærkede, var den manglende fødselsdagsglæde. Forsvandt den mon med de 30? Jeg synes jeg plejer at kunne finde lidt af min barnlige fødselsdagsglæde frem, men i går var den der bare ikke sådan rigtigt…

Måske fordi jeg igen er plaget af snot og hoste? Eller også er det bare sådan at runde de 30? Nå pit skydt, jeg nød dagen alt det jeg kunne 🙂

A havde vagt hele dagen, tog af sted før vi andre var stået op, så morgenen mindede i det store hele om alle andre morgener.

Da drengene og jeg stod op, kom S ud til mig på badeværelset. Han var allerede i tøjet og klar til dagen. Efter lidt tid spurgte han ‘Er det egentlig din fødselsdag i dag?’ hvilket jeg jo svarede ja til. ‘Så har jeg taget den helt forkerte trøje på’ konkluderede han hurtigt og pilede ind på værelset. Et øjeblik senere kom han tilbage med fin trøje på, med butterfly. Mit hjerte smeltede på et øjeblik <3

 

Da jeg havde afleveret drengene nød jeg en stille stund med en kop kaffe, mens jeg bagte kage til om eftermiddagen og fandt ting frem til jordemoderbesøg og frokost med min mor.

Om eftermiddagen hentede jeg drengene tidligt og vi hyggede med stikkelsbærroulade, te og frugt. De foreslog pizza til aftensmad og den var jeg ikke sen til at hoppe med på, så vi fik kreeret 20+ minipizzaer. Da A kom hjem, blev der hygget for alle pengene og jeg fik sørme også et par gaver, nøje udvalgt af drengene. De var så stolte, det var skønt at se 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diamanter eller hjerter?