‚úē
Tyvstart

Lilla Lykke

030102010203040504

Der har været et lilla skær over det meste herhjemme de sidste dage. Sådan helt ubevidst altså.
Smukt synes jeg det er. Men jeg er også helt gode venner med de pink-lilla-rosa nuancer ūüôā

Posten kom forbi med lidt godt til store og små. Drengene fik lidt nyt til garderoben og jeg lidt stof til nye projekter. Jeg er allerede godt i gang med at klippe og sy, jeg håber nemlig at kunne nå at sy lidt mere til lillebror inden han melder sin ankomst, men det er flere større projekter jeg har planer om, så nu må vi se hvor meget jeg når..

Solen har været en smuk gæst imellem de mange regn- og haglbyger de sidste dage. I morgen kommer solen til at skinne fra en skyfri himmel heeeele dagen, ellers er noget gået helt galt et sted… ūüėČ

God aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indl√¶gget. Hvis du synes indl√¶gget er interessant, s√• v√¶r den f√łrste til at kommentere p√• indl√¶gget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyvstart