Modvind - update

Fødselsdagsforberedelser – 4 år

0016

Der er én herhjemme der snart bliver 4 år! Det er slet ikke til at forstå, men mon ikke alle I andre mødre kan nikke genkendende til den følelse? 🙂

Forberedelserne er så småt skudt i gang. S har selv valgt temaet og jeg forsøger så godt jeg kan at leve op til det 🙂 Jeg har efterhånden sat barren ret højt for mig selv, men i bund og grund hygger jeg mig lige så meget med det som de to drenge gør og de nyder at tage del i forberedelserne

D. 31. har vi inviteret til 1. omgang fødselsdag og lur mig om ikke der nok skal komme mange flere fødselsdagsglimt til den tid 😉
Indtil da kan du klikke forbi her hvis du mangler fødselsdagsinspiration

Rigtig god dag til jer alle

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modvind - update