En lille personlig julehilsen...

Når den seksårige går i køkkenet…

1234567

Det er virkelig svært at tage ordentlige billeder når mørket har lagt sig som en hinde både dag og nat, men det skal sørme da dokumenteres når William står for aftensmaden 🙂

Som jeg også har skrevet om i dette indlæg, har vi den seneste tid testet den nye madlavningsapp fra COOP, GoCook.
I torsdags kastede William sig over Canneloni opskriften og de blev ret lækre.

Tror dog ikke vi skal lave dem med friske lasagneplader næste gang, for de knækkede alt for nemt da de skulle rulles. Så er det vist nemmere for de små fingre at købe de færdige pastarør. Men skidt, det smagte virkelig skønt og William var stoltheden selv, da A kom hjem og skulle præsenteres for retten.
Ligesom sidst hjalp jeg med afmålingen, men han stod selv for at skrælle, snitte grøntsager i foodprocessoren, svitse, røre, piske, folde osv. Og han udtrykte sin begejstring mange gange undervejs. Selv over persillerødderne, der ellers godt kan være en lidt afskrækkende, ukendt grøntsag i hel rå form.
Herhjemme hjælper det dog klart på drengenes skepsis når de selv har det i hænderne og er med til at trylle det om til en ret. Det er sjovt at se.

On the side lavede William en salat med gulerødder, rødbede, æble, rosiner og appelsin. Nemt, sundt og friskt og altid et hit på bordet.

Hvis du er på udkig efter ny madinspiration eller opskrifter der er børnevenlige, så vil jeg endnu en gang anbefale GoCook appen, der kan hentes gratis til smartphones og tablets.
Der er sågar videoinstruktioner inkluderet i opskrifterne, så man kan se hvordan man f.eks. laver en opbagt sovs, og et indbygget ur, der tager tid på de forskellige processer, f.eks. hvis noget skal koge 4 minutter før man går videre.

Tænk engang, jeg har en dreng, der er godt på vej til at kunne stå for aftensmaden. Det er helt vildt. Hvor blev tiden dog af… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille personlig julehilsen...