Det ydre der tæller?

Derma Baby Give Away x3

1

Jeg er Derma fan!  De af jer, der læser med ofte, ved det nok allerede… Jeg går ind for at spare mest muligt på unødig kemi og tilsætningsstoffer.
Og som nogle af jer måske også har spottet, så ligger der en lille spire i min mave. En lille spunk, der lever af det samme som mig, hvilket gør at jeg tænker endnu mere over hvad jeg putter på huden osv. end jeg gjorde i forvejen.
For nu er det bare sådan at huden er kroppens største organ og den absorberer det vi kommer på den.

Udover den serie med Derma Woman produkter jeg selv har stående på badeværelseshylden, så findes der også en Derma Eco Baby serie som helt sikkert skal i brug igen når der endnu en gang flytter en baby ind herhjemme.
Plejeprodukterne er Svane- Øko- og Astma-Allergimærket og nærmest så sunde at de kan spises… Uden parfume, parabener, farvestoffer og andre overflødige og uønskede stoffer. Og altså dermed både allergivenlige, miljøvenlige og økologiske.

Børn og babyers hud er endnu mere sarte end vi voksnes, så jeg synes det er super vigtigt at tænke over hvad vi smører dem ind i. Og også om det overhoved er nødvendigt med creme hele tiden for huden kan faktisk også en masse selv.

Derma Eco Baby serien har fået nyt look og f.eks. olieflasken er forbedret så den nemt kan åbnes med én hånd. (Og så er olien by the way også virkelig god til os voksne efter badet, den efterlader huden helt blød, ja nærmest som en babynumse ;))

Jeg har fået lov at forkæle 3 af jer med en lækker Derma Eco Baby pakke bestående af de 5 produkter på billedet; Babyolie, vådservietter, salve, creme og shampoo/bad.
Måske du har en baby derhjemme der skal forkæles eller en ekstra julegave du kan glæde én med?

Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar til dette indlæg inden d. 17. december 2014 kl. 10. Jeg vil samtidig gerne høre om du gør dig tanker omkring det du smører på din eller dit barns hud?

Rigtig god 3. søndag i advent til jer alle
P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin? ? du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere

66 kommentarer

 • Camilla L.

  Her sværger jeg også til Dermas produkter til min datter – og vil også gøre det til min kommende søn. Synes det er gode produkter. Og tænker meget over det med parabener, astma-allergi mærker mv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Gør mig helt klart tanker om hvad der smøres på, både på børnene og mig selv.
  En smuk indpakning og en dyr pris, betyder mindre..
  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Jeg tænker vanvittig meget over, hvad jeg smører på min hud (jeg har ingen børn). Jeg døjer med sensitiv hud, og har både problemer med udslæt og eksem mv., så jeg er også nødt til at tænke over det. Men det har altid betydet meget for mig, at jeg bruger produkter der er uden parfume og parabener, og helst har Svane- Øko- og Astma-Allergimærket. Ens krop skal man jo leve med resten af ens dage, så man kan lige så godt pleje den ordentligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Jeg bruger faktisk derma tror på det er det bedste for mine børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg tænker ikke rigtig over det når det er til mig selv, men der må slet ikke være noget som helst i til min søn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Lige som dig er jeg gravid (dog kun med barn nr. 1) og siden jeg fandt ud af det, har jeg tænkt meget mere over hvad jeg putter på min krop og hvad jeg spiser. Utroligt, hvad sådan en nyhed sætter gang i af tanker. Jeg har udskiftet alt makeup, cremer osv. for at give baby den bedste start overhovedet.
  Derfor har jeg selvfølgelig også gjort mig lidt tanker i forhold til når baby kommer til sommer. Jeg går helt sikkert ind for at introducere cremer mv. så sent så muligt,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er netop blevet følger, har termin til Juni. Da jeg var lille led jeg selv meget af eksem, dengang var solarie kuren hmmm… men har fortsat gener på hænderne, så jeg vil gøre alt jeg kan for, at undgå at min lille dreng skal have samme problemer 🙂
  Så jeg vill elske at vinde disse produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pihlmann

  Her venter vi også en lille spire, der sammen med storesøster ville ønske at blive forkælet med lækker hudpleje:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg har selv allergi og vælge derfor generalt produkter med omhu og bruger genre Derma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M

  Det ville være skønt at vinde. Herhjemme tænker vi da over hvad der bliver smurt på vores søn på 14 mdr. Vi er dog ikke hysteriske på nogen måder – det skal blot være uden parfume og astma og allergimærket. Vi prøver så vidt muligt at smøre så lidt som muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Krydser fingre. 🙂
  Jeg er meget bevidst om både hvad jeg smøre på mig selv og især på min søn. Bruger ikke parfume og parabeneholdige produkter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg vil gerne forære denne serie til min søn. Det er utrolig sjældent, jeg smører hans, så når det endelig er, skal det være et lækkert produkt. Det er Derma bestemt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Herbst

  Vi bruger kun allergivenlige produkter herhjemme, men vil så dog sige at min make-up og hårprodukter altså indeholder en masse skidt (som det meste), men tilgengæld bliver det kun brugt til fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Jeg gør mig mange tanker om hvad der bliver smurt på både min og min datters krop. Alt hvad der indeholder parfume og parabener bruger vi ganske enkelt ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg tænker ikke specielt meget over hvad jeg smører mig selv eller ungerne ind i. Men jeg synes Dermas produkter er gode, derfor vil jeg gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Da både min mand og jeg har meget sart hud og døjer med allergier, er vi meget opmærksomme på at undgå parfume og andre kemikalier i de produkter vi bruger til vores søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STine BB

  Som du selv skriver – hvis produkterne er så rene (økologiske, allergivenlige og milde) at man nærmest kan spise det, ja så vil jeg heller ikke have noget imod at pleje min søns hud med det – stadig i små mængder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria

  Jeg tænker meget over hvad jeg smører mine børn ind i og vi bruger derfor kun creme, når det er nødvendigt. Desuden skal den naturligvis være parabenefri, parfumefri og svanemærket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg tænker nok mest over hvad jeg smører mit barn ind i ( jeg burde nok også tænke på mig selv) og i det hele taget prøver jeg kun at bruge cremer og den slags når det er nødvendigt og ikke hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg gør mig mange tanker om hvad jeg smører mit barn ind i om det er solcreme eller alm. lotion. Det SKAL være svane og miljømærket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Følger allerede:)
  Det ville være skønt med sådan en gave..:-) Vi er egentlig ret påpasselige med hvad vi bruger til vores dreng og på, at lade huden arbejde selv uden at smøre for meget på. Men når det skal til, er det altid allergivenlige produkter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bjerregaard

  Mit ufødte barnebarn skal ikke snøres ind i noget med kemi i. Jeg vil blive så glad for at kunne give ham en sådan gave:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gertrud

  Vi bruger så vidt muligt ingen ting til baby herhjemme, fordi jeg tror på at huden kan klare det meste selv. Dog har vi været nødt til at smøre en rød numse og tørre kinder i ny og næ det er vigtigt for mig at det er så rent som muligt. Både på større og små. Jeg bruger selv makeup hver dag og går også meget op i at det er så rent som muligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte keiser

  jeg kunne da godt tænke mig at blive en heldig vinder af denne lækre serie.
  Køber selv produkter som denne eller andre lign mærker, da jeg ikke tåler parfume og derfor heller ikke bruger produkter med parfume i til mine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  I høj grad. Svanemærket og økologisk så vidt muligt. Så lidt freaky stoffer på deres hud og i deres mad som muligt – uden dog at være hys 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vælger med omtanke – Der er ingen grund til at der er parabener eller parfume i produkterne.
  Glædelig 3. søndag i advent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Berg

  Jeg tænker meget over hvad jeg smøre min datter med, dog er jeg ikke hysterisk. Tror også man kan blive for hysterisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Mine børn er lidt følsomme – ikke overfor produkter, men overfor den dumme frost 🙁 Så der skal ekstra fugtighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne w

  Følger bloggen via bloglovin 😉
  Jeg bruger mindst muligt på mine børn, så længe deres hud er fin, de bliver derfor sjældent smurt med creme og andet.. Og hvis det endelig er, så er det uden alt muligt skidt! En ting der kunne være lækkert er tilgengæld at kunne give dem en omgang massage med baby olie, det elsker de og det er virkelig en hyggestund for både dem og mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  jeg vil gerne deltage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Sådan en pakke kunne jeg helt sikkert godt bruge til den lille dreng, der gerne skulle melde sin ankomst inden for de næste par dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Vi bruger altid produkter uden parabener og parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Vi smoerer kun olie eller larocheposay/aderma/derma creme paa baby:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Begge mine børn har / har haft børneeksem, så ja, vi bruger kun mærker uden parfume, farve og alt det der. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig glædelig 3. advent til dig også!
  Jeg bruger ALTID derma, for jeg har det nøjagtig som dig. Jeg går rigtig meget op i sundhed – lige så meget udenpå som indeni. Jeg har en helt lille niece på få måneder (den lækreste lille prinsesse, hvis du spørger mig) som jeg ville elske at forkæle med skønne produkter fra Derma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv utrolig sart og har en hud der slår ud efter alt + er allergisk for 1000 ring. Jeg har derfor virkelig gået meget op i hvad der kom på Frøkenens hud.

  Vi har brugt ting uden parfume, duft olier eller lignende. alt er svane mærket og i samarbejde med astma og allergi forbundet. Eneste creme der er undtagelsen er den vi behandler med – for selvfølgelig arvede hun den dårlige hud og har fået meget børneeksem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg gør mig rigtig mange tanker om indholdet af de produkter, jeg bruger til daglig, netop fordi jeg selv har meget sart hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Min kæreste har børneeksem så vi tænker meget over at passe på vores søns hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil elske at kunne forkæle min søster og nevø med den skønne præmie. De har begge tør og sart hud og tænker derfor meget over de produkter, der bliver anvendt i hjemmet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har altid tænkt over hvad vi smører på – men nu har jeg også døjet med børneeksem og har nu fået atopisk/kronisk håndeksem. Min ældste døjer også i perioder med børneeksem, så vi smører ikke hvad som helst på vores hud. Derma og neutral er nogle af vores favoritter!

  Vi ville elske at vinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Khov

  Er meget obs på hvad vi smører på bettemanden herhjemme.. Skal der smøres, SKAL det være allergivenlige produkter, da vi selv er ramt af allergi og så gerne vil skåne vores søn så meget vi kan.. Vi er bl.a. glade for olivias tryllesalve her i vinterhalvåret:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej :0) Det vil jeg gerne vinde til min datter på 15 mdr. Jeg er meget bevidst om hvad jeg bruger til hende, så det passer jo perfekt med derma :0)

  De bedste hilsner Camilla..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RikkeHS

  Efter jeg er blevet gravid tænker jeg også klart mere over hvad jeg putter på min hud, og jeg har også selv skiftet stort set alt ud med Derma Woman. Jeg ville derfor syntes at det kunne være rigtig dejligt, at kunne forkæle vores lille bebs der er på vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker meget over hvad jeg smører på huden af mine børn. Særligt når to ud af tre børn, har børneeksem, og har super sart hud.
  Så denne give away ville blive elsket på matriklen.
  Kh maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette Kristensen

  Jeg gør mig mange tanker om hvilke produkter jeg selv bruger, men også især hvilke jeg bruger på mine børn. De skal som minimum være uden parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-loise Hasager

  til vores lille baby dreng, da han fortjener det bedste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil bruge det til både mig selv og mine børn,bruger altid produkter uden tilsætningsstoffer og parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Dejlig konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg bruger altid cremer uden parfume til mine børn, derudover bruger jeg olie når de tager bad. Jeg kan også godt lide Derma produkter både til mig selv og børnene !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg har længe undgået parfume osv i kropscremer, men når det kommer til shampoo og makeup har jeg meget svært ved at være øko. Jeg begrænsede det dog meget, da jeg var gravid – og også nu mens jeg ammer og min søn er så lille! Jeg har ham jo så tæt på mig en stor del af døgnet, så synes det vill være synd for ham, at jeg ikke dufter af mor. Til ham kunne jeg ikke drømme om at bruge andet end Derma/neutral o.lign.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteM

  Jeg tænker rimeligt over hvad jeg smører på mig selv og det er blevet mere og mere i løbet af årene. Og hvis jeg havde børn, ville jeg helst sikkert bruge noget a la derma.
  Hvis jeg vandt, vil jeg nok forkæle min veninde, som er sat til at føde i midten af marts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Ø-Munck

  Min mand og jeg har lige fundet ud af at vi venter en lille baby til sommer. Det er den første, så der gå en masse tid med at undersøge og læse anbefalinger omkring hvad der er godt og ikke så godt, når man er gravid. Og de produkter der, falder helt sikkert i kategorien “rigtig godt”. Så jeg håber jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad jeg smører på mig selv er ret begrænset – da jeg ikke tåler så meget perfume – så undgår som oftest det;) Lillepigen er jeg lidt mere skeptisk over – specielt her i vinterhalvåret. Hun lider nemlig af kuldeeksem + småallergi når det er kaldt, så det skal man bare være på forkant med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Melchiorsen

  Endnu en baby flytter også ind hos os, og jeg vil ELSKE at byde Dermas Baby-serie velkommen på ny. 🙂 Herhjemme sværger vi også til unødig kemi og tilsætningsstoffer, og er faktisk løbende begyndt købe mange af Rema1000s produkter – især bleer, badeartikler, vaskemiddel mv.
  Rigtig god jul til dig og dine kære…
  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene J

  Jeg har endnu ingen børn, men jeg tænker meget over, hvad jeg putter på min egen hud. Jeg bruger kun ”gode” (i min optik) produkter: ofte dem fra Dermas Woman-serie, kombineret med Decubals fedtcreme når huden trænger til lidt ekstra fugt og desuden en økologisk mandelolie (eller Dermas babyolie, for JA, den er altså bare god!). Jeg går også meget op i sund, gerne økologisk kost, og synes, gode hudplejeprodukter ligger i naturlig forlængelse af dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene J

   Hov, måske jeg lige skal tilføje, at gaven – hvis jeg er den heldige vinder – skal gå til min kære tidligere arbejdsgiver. Jeg stoppede for et halvt år siden som ung i huset hos den sødeste familie, og den mindste jeg passede, har problemer med eksem, tør hud mm. Jeg tror, at Dermas babyprodukter kunne hjælpe hende meget – babyolien fik jeg indført hos dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Vil da gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det ser lækkert ud.

  Vores lille Bumle i maven som kommer til marts vil vi gerne passe rigtig godt på så han ikke udvikler den samme allergi som sin far, derfor passer jeg også i graviditeten på med hvad jeg bruger – og syntes selv at produketerne fra Derma er super lækre.
  Kh Patricia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil forære den skønne serie til min venindes datter til hendes lille datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Jeg er med og følger dig fast 🙂

  Derma er skønne produkter til en fornuftig pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Skøn præmie! Som mor til 3 gør jeg meget ud af at undgå unødvendig kemi på huden og i maden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest opmærksom på, at undgå diverse stoffer, når det kommer til min datters hud. Men da jeg var gravid, var jeg også meget opmærksom på mine egne produkter.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard.

  Det vil jeg gerne forkæle mit lille barnebarn med.
  Hun har så sart hud og plages af kløe det bette pus.
  Vi bruger parfumefei sæbe og vaskemiddel herhjemme. Og det gør Lucias forældre også. De tænker meget over hvad de smører den lille
  Med.

  De er studerende begge to og jeg ville gerne glæde dem med sådan en lækker pakke til bebser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeannette knudsen

  Uth, det ville jeg klart selv have brugt til mine to, vi har været rigtig glade for mærket derms førhen. Det ville være skønt at kunne betænke min svoger og svigerinde med denne pakke. De skal have deres den første sidst i februar <;3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min datter på 7 måneder ville elske at vinde den serie. Vi tænker meget over hvad vi bruger, da vores børn har meget sarte hud. Alt er nærmest neutral herhjemme, så ville være fedt at prøve dermas produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ydre der tæller?