Til mor...

Den bedste slags…

004001002003005006007008009010011012

Mandagsupdate i en forsinket version…. Vores weekend i billeder…
Der blev storhygget, nydt og smovset.

Ugen blev afsluttet godt, med en ny stol leveret af min lillebror og en pakke med masser af gode minder. Jeg elsker elsker elsker at få en omgang billeder ind ad døren.

Fredag eftermiddag går William til indendørs fodbold, hvilket nogengange kan være en udfordring i forhold til aftensmad, og da A først havde fri kl. 18 blev det til tapashyggemiddag med god skinke, lækker spegepølse, gnavegrønt, groft brød, oliven, bruschetta og en lille rejecocktail til at kickstarte det hele med 🙂

Lørdag fik William og jeg bagt pebernødder og finskbrød. Simpelthen så hyggeligt at bruge et par timer i køkkenet med bagning, julemusik og stearinlys.

Søndag morgen havde jeg besøg af en ‘gammel’ veninde, der blev budt på morgenmad og masser af snak. Fantastisk start på dagen og 1. advent. Resten af dagen blev brugt hos mine forældre, med brunkagebagning, adventsdekorationer og cacaokugletrilning efter min kære morfars gamle opskrift. Vel nok den ældste juletradition i min familie. Hurra for traditioner 🙂

Om aftenen var jeg flad og aftensmaden skulle derfor være let, så jeg lavede rugbrødsmadder a la stjerneskud. Det må godt være lidt festligt selvom det skal være nemt 🙂

4 kommentarer

 • Siv

  Det tænkte jeg nemlig nok at du normalt gjorde, da du altid laver så lækker mad. Så jeg håbede lige at du havde et godt fif til et lækkert og velsmagende alternativ til en købe fillet, til en hurtig aftensmad i ny og næ. Jeg foretrækker også at lave dem selv, men ind imellem skal det jo gå hurtigt:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Ej så smukke billeder som altid og hvor ser din mad lækker ud. Får akut lyst til rugbrødsmad a la stjerneskud:-) Hvor har du dine fiskefillet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tak Siv 🙂
   Selvom det lyder lidt skørt så er de faktisk fra slagteren… Hvis jeg havde haft tid til det ville jeg lave dem selv, men det her var nu en helt fin løsning også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg synes også, det er så hyggeligt at starte tidligt ud med julebagningen, men oplever du, at de godt kan holde sig friske og sprøde helt indtil juleaften? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til mor...