Æble Brombær kage med crumble

Dit & Dat

12453671089

Lidt blandet (hygge) fra de sidste dage…

Jeg har forsøgt mig med sushi for første gang og det gik faktisk ret godt når jeg nu selv skal sige det 😉
Jeg har en eller andet skør graviditetscraving efter sushi og det kan godt blive lidt dyrt i længden, så nu måtte det være tid til at prøve selv. William har også fundet ud af at det smager virkelig godt, så det er sjovt at vi nu kan lave det lige som vi synes. Det må snart på menukortet igen 🙂

De sidste par ting til drengenes pakkekalendere er faldet på plads. Jeg har købt et sødt, behageligt bjørnesæt til Sigurd fra Mini Rodini. Skæg med matematik cd’en udkom i mandags og det har jeg ventet på, så den også lige kan nå at komme med i kalenderen. Jeg er sikker på at drengene bliver ellevilde. De er ret store Hr. Skæg fans og vi hører altid musik når vi kører i bil, så det er rart at have lidt nyt at kunne sætte på.

Aftenerne går med hygge i sofaen eller på day bed’en. Jeg forsøger at nyde det hyggeligt ved mørket, der rammer hver dag, nærmest inden mine øjne kommer ordentligt op. Lige som sidste år har jeg kastet mig over hjertefletning. Udfordrende, sjovt og afslappende.

I går var jeg til første jordemoderbesøg. Det gik heldigvis fint, men det var som om det hele kom lidt tættere på. Fødslen og minderne fra dengang jeg var gravid med drengene. Men det var nu også ret fint at blive mindet om den lille spire inde i maven, der ikke ligefrem har fået meget opmærksomhed den sidste halvanden uges tid. Tror aldrig jeg bliver træt af at høre det lille hjertes hurtige bank <3

Nu begynder nedtælling til weekenden efterhånden. Vi har de skønneste planer og jeg glæder mig til en hel weekend i selskab med mine tre drenge

Rigtig god eftermiddag derude!

7 kommentarer

 • Til overstående, man må gerne spise tun, bare kun i små mængder 😀 Jeg har både arbejdet i en sushibiks i mine unge dage, OG kravet sushi gennem hele min graviditet. Jeg købte en ”sushidog” (så klamt) hver dag på vej til arbejde haha. Det værste var, at jeg blev så dårlig bagefter, fordi min mave ikke kunne nedbryde tangen, så det udløste lidt dejlig aften kvalme og til tider en hovedet i toilettet session. Af en eller anden årsag, spiste jeg det dog igen (og igen)….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Ja det er rigtigt, alt med måde, men der har lige været en udsendelse på DR hvor en forsker frarådede gravide at spise tun, selv det på dåse, pga højt kviksølvindhold, men det er selvfølgelig helt op til én selv hvor meget man craver tun og ikke kan undvære det 🙂
   Kender klart til graviditetscravings 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kathrine Brændgaard

  Ha en fantastisk weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Mmm det ser lækkert ud med det sushi 🙂 (jeg håber du holder dig fra tun 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tusind tak 🙂 Ja jeg holder mig fra tun, jeg tør ikke andet efter at have set en udsendelse om det på DR for et par måneder siden. Jeg kan vist godt undvære det i 9 mdr 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Lige præcis den udsendelse der var grunden til min kommentar 🙂 Så er jeg helt rolig igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble Brombær kage med crumble