En slags update...

Opladning…

12345

Weekenden stod i opladningens tegn. Drengene tog på sovevisit hos farmor og farfar og A havde vagt både fredag, lørdag og søndag, så jeg endte med at have nogle timer helt for mig selv.

Ret tiltrængt må jeg indrømme, og jeg forsøgte at fylde dem ud med gode ting.

Lørdag aften bød jeg A på hyggelig middag, stearinlys og masser af tid til snak. Det var lige hvad vi trængte til. Vi fik vendt ugen der var gået og snakket om alt muligt, småt og stort.

Selvom jeg var alene hjemme søndag morgen havde jeg alligevel sat en dej i køleskabet så jeg kunne bage friske boller. Det hører sig på en måde weekenden til, hvis du spørger mig. Og så blev der ellers flettet hjerter (og bandet lidt..) mens jeg overvejede hvilken ny serie jeg skulle kaste mig over på Netflix.

Søndag tog jeg drengene med til frokost hos mormor og morfar og de fik set hans hul i hovedet.
Jeg havde bagt en æble/brombærkage, med bær som mine forældre plukkede til mig i sommers. Den blev drøn god og hvis alt går efter planen kommer opskriften på bloggen i morgen 🙂

Nu er ugen allerede godt i gang igen. Dog uden så meget dramatik som i sidste uge, men jeg er stadig sindssygt træt i sindet og kvalmen vil ligesom ikke rigtig forgå, men det kan der jo være flere årsager til..

Håber I er kommet godt i gang med ugen?

2 kommentarer

  • Dorthe

    Lyder som en rigtig dejlig weekend. Glæder mig til at se opskriften på bærkagen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En slags update...