5 heldige ISIS vindere

Smut i IKEA og støt et godt formål

1

I går skød IKEA en ny tøjdyrskampagne i gang for 12. år i træk, som jeg gerne vil være med til at bakke op om.

Helt simpelt går kampagnen ud på at IKEA Foundation støtter UNICEF og Red Barnet med 1 Euro pr. solgt tøjdyr eller børnebog.
Siden kampagnen startede i 2003, er der globalt indsamlet omkring 1/2 milliard danske kroner. Pengene bliver brugt til at forbedre børns uddannelsesvilkår rundt omkring i verden.

Temaet for årets kampagne er Frøprinsen. Bogen er skrevet af den anerkendte svenske forfatter Ulf Stark og er illustreret af Silke Leffler og forhandles i IKEA. Derudover findes der et væld af søde bamser, der er en del af eventyret.

Som et ekstra twist til kampagnen, kan man, udover at købe produkterne og støtte med 1 Euro pr. produkt, vælge at aflevere de bamser du køber, i indsamlingskasser opstillet i varehusene. Alle de indsamlede bamser bliver herefter uddelt i nærområdet som julegaver til fattige og udsatte børn. På den måde er vi alle med til at hjælpe globalt og støtte lokalt.

Kampagnen løber fra d. 9. november til og med 3. januar, så der er god mulighed for at nå forbi og støtte 🙂

2 kommentarer

 • Jeg har selv været ude at investere i både prinsen (der kan blive til en frø) og prinsessen og jeg elsker dem! Min pointsline, når jeg viser dem frem er, at uanset hvor mange gange man kysser på prinsen, så vil han stadig være en frø indeni…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Haha ja det har du ret i 🙂 Det er ret fint lavet, at der gemmer sig en prins i frøen synes jeg

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 heldige ISIS vindere