‚úē
Fornyet energi

R O

01020304050607

Om det har været ren forglemmelse, eller fordi jeg har været hastigt videre i tankerne med andre indlæg, ved jeg ikke. Det er ihvertfald ikke fordi forelskelsen er aftaget, at jeg ikke har fået vist den smukke nye stol, jeg ventede spændt på i mange uger ūüôā

Men bedre sent end aldrig ik?
Måske du allerede har set lidt til den på IG (@mormedmegetmere), men den fortjener da selvklart at komme på bloggen også.

Jeg synes simpelthen den er noget af et kunststykke. Så elegant og smuk på trods af sin størrelse. En stol der virkelig indbyder til RO, som også så fint er dens navn. En stol der er en investering, men som virkelig udstråler kvalitet og som holder mange år, både mht. design- og holdbarhed.

Den er ret bred, så vi kan uden problemer sidde to sammen, en stor og en lille popo og læse bøger eller dase. Og skulle man få brug for en lille morfar, kan man lige læne hovedet lidt til siden og lukke øjnene ūüôā

Stolen er designet af Jaime Hayon for Republic of Fritz Hansen og er lavet i højeste, bæredygtige kvalitet.

Jeg er vild med den og forestiller mig, at det er en stol der vil følge os i rigtig mange år, ligesom de øreklapstole der stod i min mormor og morfars hjem i utallige år.

Har du også et møbel derhjemme du er særligt glad for?

2 kommentarer

 • Tenna Juul

  Hej, hvis du en dag vil skille dig af med lyngbyvasen med guldstriber, s√• send mig gerne en mail ūüôā

  God weekend!

  Siden  ·  Svar p√• kommentar
 • Camilla Kirstine

  Hvor er den fine ‘S’ plakat fra?

  Siden  ·  Svar p√• kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fornyet energi