3 Derma vindere

Plisseringer og modsætninger

567

For et par uger siden hoppede jeg i min nye plisserede nederdel fra COS, som jeg forelskede mig i på ca. 1/2 sekund, da jeg var på shoppetur med min mor.

Tror ikke jeg var faldet for den, hvis jeg kun havde set den på nettet, men da jeg stod med den i hånden i butikken var der ingen tvivl.

Jeg mixede den med en hvid t-shirt med print og en farverig cardigan, for at pille lidt af fin-dame-farmor-plisserings-associationen af.

Jeg elsker at gå i nederdele og kjoler, både til hverdag og fest, men om vinteren vinder min kuldskærhed desværre indimellem, så jeg ender i bukser, der holder lidt mere af kulden ude.

Nu må jeg sørge for at få brugt kjoler og nederdele en helt masse de næste måneder, inden frosten for alvor rammer.

Er du mest til bukser eller trækker du også meget gerne i kjoler og nederdele til hverdag?

5 kommentarer

  • Kjoler og nederdele her! Går stort set aldrig i bukser, altså lige udover joggingbukser. Om vinteren har jeg en lang jakke og tykke strømpebukser. Nogle gange også benvarmere hvis det er rigtig koldt. 🙂 Du ser skide godt ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Astrup

    Er klart til bukser og shorts.. Bruger dog masser af nederdele om sommeren og min “nye” lædernederdel håber jeg at få brugt et godt stykke tid endnu :0) Du ser så fin ud i din plisseret nederdel :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nøj, hvor er den fin. Jeg drømmer selv om en plisseret nederdel. Fik købt en på eBay, men ak.. De kinesere har jo taljer så små som børn, så nu hænger dem bare i skabet.

    Jeg har nemlig også en drøm om at trække mere i kjoler hen mod vinteren og investere i et par tykke strømpebukser – for jeg er nemlig også kuldskær. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt sæt 🙂 Jeg er meget blandet i om det er kjole eller bukser 🙂
    Jeg synes du har en rigtig lækker stil, som jeg meget gerne vil se mere til!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg synes du har en fed stil og gad godt se flere af dine outfits 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Derma vindere