Små sprøde sommertærter

Er du nysgerrig? .. Sneak peek

71234568910111312

Løse skud og små glimt fra 1. salen, som den ser ud so far.

Der mangler stadig møbler, har jeg fortalt at jeg er uuuutåålmodig? 😉 På næste fredag kommer første, nye yndlings. Om 3 uger kommer den “vigtigste”. Uh jeg glæder mig! Selvom jeg som oftest ønsker at tiden skal stå stille, så må den alligevel gerne gå lidt hurtigt de næste uger 🙂

Vi mangler stadig at vise 1. salen frem for Anders’ familie, så jeg kan ikke afsløre så meget endnu… Men her får I alligevel en lille smugkigger på drengenes nye yndlingssted – som vist bliver vores alles nye yndlingsspot, når det er helt helt færdigt.

Men det er nu også meget sjovt at være midt i indretningsprocessen, det er jo trods alt min yndlings af alle ombygningsprocesserne 🙂

Rigtig god lille-fredag til jer!

5 kommentarer

 • […] over for et par uger siden i genbrugen til 20 kr. Jeg synes den er ret fin, og passer lige ind i “guld temaet” ovenpå. Den kan vist lige gemme på en hemmelighed eller […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Det bliver godt kan jeg se :0) Jeg tror måske det er den lækre lænestol der kommer på næste fredag ;0)
  Jeg glæder mig til at se mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   🙂
   Tak Katja, ja jeg glæder mig til at vise mere. Den kom endda en uge for tidligt, men det klager jeg da ikke over 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser lovende ud, glæder mig til at se mere 🙂
  /tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små sprøde sommertærter