‚úē
Eucerin Even Brighter Give Away

Bits & Pieces

Hverdagsglimt med sol og glimmer på, på denne regnvåde lørdag..

Endnu en uge går på hæld. Den har budt på lidt af hvert og der har været fart over feltet.
Jeg har dog tiltusket mig lidt afslapningsalenetid halvvejs.. Jeg havde aftenen for mig selv, drengene sov og A spillede fodboldkamp, så der kom lidt mere patchwork gennem fingrene. Og det glider altid lettere med Netflix og lidt godt on the side.. Jeg troede egentlig (helt ærligt) jeg var blevet for gammel til en serie som Gossip Girl, men nej. Jeg må indrømme at jeg er rimelig godt underholdt. En god serie at slå hjernen fra til – et univers så langt fra mit eget ūüôā

Vores pæretræ begynder for alvor at levere. Pærerne er sprøde, saftige og smagfulde, lige som vi kan lide dem!
Der har været sommersalater på menuen, synes egentlig det har været temmelig varmt på trods af regn og skyer indimellem.
De fine små salatdressinger, jeg købte med hjem fra Samsø, bliver flittigt brugt ūüôā

I dag skal vi fejre min kære mors fødselsdag. Lagkagebundene og rabarber/jordbærmarmeladen står til afkøling og om lidt skal drengene og jeg plaske rundt i jordbær og flødeskum

Ønsker jer alle en rigtig skøn weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indl√¶gget. Hvis du synes indl√¶gget er interessant, s√• v√¶r den f√łrste til at kommentere p√• indl√¶gget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eucerin Even Brighter Give Away