Fuld fart over feltet

Klaphat Give Away

Umiddelbart forbinder jeg ordet klaphat med et kælenavn der er knap så flatterende, men for fodbold/sportsfreaks har det nok en helt anden og meget bedre betydning :o)

Kasia Lilja, der blandt andet står bag min yndlings JA-hat, der hænger så fint på køkkenvæggen, har netop introduceret en ny plakat i perlerækken.

Plakatens budskab er skønt, denne gang er det med en klaphat, for som med JA-hatten burde vi måske egentlig nok klappe og JA’e noget mere i hverdagen?…

Plakaten er et fint statement på væggen, en sjov (og anderledes) gave eller måske perfekt som fars dags gave på torsdag?
Desværre kan den ikke nå at komme frem til vinderen i tide til fars dag, men jeg trækker en vinder på onsdag d. 4. juni 2014 kl. 17 og så kan det jo blive til en forsinket fars dags gave eller, måske endnu bedre, en bare-fordi gave..

For at være med skal du skrive en kommentar nedenfor og huske at nævne om du ønsker at vinde én i A3 eller A4, der er nemlig frit valg af størrelse for den heldige

Rigtig god aften til jer alle

P.S. Jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen :o) 
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere

P.P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skrive et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) 
Og kigge forbi efter d. 4. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt noget fra den heldige indenfor 5 dage.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuld fart over feltet