Min nyfundne kærlighed..

Vinderen af 4 Legoland billetter

Først og fremmest vil jeg sige jer mange tak for de gode råd i forbindelse med Give Away’en om 4 billetter til Legoland.
Gode råd, med mange forskellige afsæt. Tak!
Du kan læse alle de gode råd lige her

Jeg er egentlig lidt forundret over at der ikke var flere der havde lyst til at deltage, men måske de gode råd var svære at finde frem?

Vinderen af de 4 billetter er Camilla Hovej
Camilla, du må meget gerne sende mig en mail med din adresse, så sørger jeg for at der snart lander billetter i din postkasse til en skøn dag i Legoland!

Ønsker jer alle en rigtig god søndag aften, måske med grillmad på bordet?

15 kommentarer

 • He, he. Her er jeg også uventet blevet noget af et havenyder. Og nu også med høns i haven. Vores have er en rigtig familiehave, hvor der er plads til lidt af hvert, fra leg til madproduktion. Utroligt hvor “helsebringende” sådan en have kan være, både mentalt og fysisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh jeg har det på samme måde med vores have. Jeg ynder mine små runderinger og at se det hele gro – ja lige bortset fra ukrudtet 😉 Jeg har desværre ikke så mange grøntsagsbede, men måske jeg kan lokke manden til at bygge nogle højbede. Tilgengæld har vi masser af gamle frugttræer og en lidt ‘vild’ have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det fint ud.. Elsket også havelivet knus fra Maria // morogco.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er simpelthen så fantastisk at have (køkken)have! Jeg går også flere ture dagligt i haven, for at tjekke hvor langt de forskellige blomster og grøntsager er. Det er så skønt at følge med i.

  Det ser ud til, at vi får vildt mange bær i år. Både hindbær, solbær, ribs og muligvis lidt brombær også på en ny busk. Det kan anbefales selv at lave stiklinger af bærbuskene. Du klipper bare en gren af og stikker i jorden (til efteråret) – nemmere bliver det ikke. De gror sundt og flot, og man får hurtigt mange buske (og bær) på den måde. 🙂

  Flotte højbede i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Tine!
   Solbær, det mangler jeg i min have. Sådan en busk må jeg på jagt efter.
   Jeg skal helt sikkert lave masser af stiklinger til efteråret, vi har afsat et godt stort sted til masser af buske – mums :o)
   Jeg glæder mig til der kommer så mange bær at drengene kan plukke løs uden begrænsninger, men der går nu nok lige nogle år endnu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser simpelthen så skønt ud! Jeg havde aldrig troet jeg skulle få det sådan, men jeg ønsker mig så brændende en have lige nu, hvor vi kan dyrke nogle grøntsager. Den trang blev ikke mindre efter vi var ude at se på kolonihaver i dag. Ih hvor jeg dog ønsker vi en dag får råd til en kolonihave, som vi kan tage ud i om sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg godt forstå du ønsker. Det er virkelig skønt. Havde heller ikke lige troet jeg skulle blive en havenusser, men det er altså bare så hyggeligt :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne højbede! Jeg vil godt tilstå at jeg er meget misundelig på dem 🙂 jeg har indtilvidere kun et højbed og et lille drivhus, men håber der komm er mere til vores have for der er ikke noget bedre end egne frugter og grønsager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det er virkelig bare skønt. Håber også på et drivhus engang, men det er lidt et sats med to (tre) temmelig fodboldgale drenge i huset ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu altså også det er RET hyggeligt, om end vi ikke har lige så meget. Det er blevet udvidet med lidt jordbærplanter og et figentræ i år, så jeg håber det giver gevinst. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Boy, do I know it! Jeg kunne nærmest copy-paste til et indlæg på min blog – bortset fra at jeres have er længere fremme end vores – for jeg havde slet ikke lure, at vores lille haveprojekt ville gribe så meget om sig, men jeg stornyder mine daglige vanderunder og at lære vores dreng, hvordan man bare “nusser” krydderurterne og så får duften frem og man kan nå og hyggesnuse til sine fingre. Jeg kan.ikke.vente, til vi plukker de første frugter og bær. Der er dælme sket meget med vores have, siden I var forbi til event 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nyfundne kærlighed..