Den du ved nok kage – opskrift

På sådan en grå og regnfuld onsdag må det da være på sin plads med lidt kage, eller hvad siger I?
Denne kage, med det mundrette navn “Den du ved nok”, går altid rent hjem. Lækker og luftig med den lækreste glasur ovenpå.
På inden måde en fancy kage, men den vinder altså point på smagen hvis du spørger mig (og alle dem jeg har serveret den for)
Da jeg lavede den til mine kollegaer for ikke så længe siden efterspurgte flere opskriften, og den kommer her :o)
Du skal bruge:
250 gr. sukker
2 æg
225 gr. hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillepulver
2 spsk kakao
1 3/4 dl mælk
150 gr. smeltet, afkølet smør
Glasur:
75 gr. smør
3 spsk kold kaffe
1 spsk. kakao
140 gr. flormelis
50 gr. kokosmel
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Pisk æg og sukker godt med en elpisker. Bland de tørre ting i en anden skål.
Smelt smørret og lad det afkøle inden du blander mælken i.
Si melblandingen i æggemassen og vend det godt men forsigtigt rundt med en dejskraber, så massen forbliver luftig.
Rør mælke/smørblandingen i til sidst.
Beklæd en springform eller lille brandepande med bagepapir. Hæld dejen op i og bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter – tjek med en strikkepind i midten af kagen, kommer den op uden dej på er kagen færdig.
Imens kagen er i ovnen laves glasuren.
Smelt alle ingredienserne sammen i en gryde ved svag varme. Rør godt rundt i massen.
Når kagen er afkølet en smule hældes glasuren over
Og så er den klar til eftermiddagshygge, kollegaforkælelse, legepladssjov, picnictur, klassekage, bare-fordi-kageslabberas eller..
Rigtig god onsdag
P.S. Husk at det er i morgen jeg trækker to heldige vindere af læskende lækkerier. Hvis du skal nå at være med er det lige her det foregår
Hej 🙂 jeg tror fuldt og fast på at der skal salt også i søde opskrifter, men ser ingen her… Hvordan kan det være?