Weekendrarheder

Mors dag inspiration og tanker omkring det

// Pandora fjer ring // Pandora sløjfe ring // Kogebogen “Sunde søde sager” // Kokoon silkekjole // Ganni pumps // Rudolph Care Acai body oil // Ny cykelhjelm, gerne med pink leo // Kubus i kobber // 

// Love Song Kähler vase // Part Two tørklæde // Stine A firkløver øreringe // Skytsengel vedhæng // Twist A Twill uldplaid // Lucie Kaas elefant // Nicolas Vahé lækkerier // SV. Michelsen chokolade // Stribet bluse // Anne Black skål // Finnsdottir lysestage // Södahl sengetøj //

Mors dag er lige om hjørnet, faktisk er det på søndag d. 11. maj. Har du købt en gave? Plejer du selv at få?

Egentlig er det ikke en dag vi har tradition for at fejre i min familie, men de sidste par år har jeg faktisk haft købt en lille ting til min mor. Måske har hun ikke fået den præcis på mors dag, men hun har fået en gave som et symbolsk bevis på at hun er en fantastisk mor og mormor.
Og i år fortjener hun det mere end nogensinde for hun har (stadig) været en fantastisk mor på trods af kræftsygdom, arbejdsstress, hverdagsjag, mormor”opgaver” osv. osv.

Min mor er uundværlig for mig! Jeg har lyst til at forkæle hende lidt ekstra og derfor får hun en lille ting af mig.

Jeg har samlet lidt inspiration ovenfor, i forskellige prisklasser. Det øverste billede er nogle af mine egne ønsker, det nederste er ting jeg har i tankerne til min mor.
Jeg kunne f.eks. finde på at købe lidt lækker chokolade til hende. Et par øreringe, et tørklæde, en vase eller måske en skytsengel i år? Eller selvfølgelig bare en buket blomster, jeg er bare mere til gaver der holder lidt længere ;o)
Jeg har ikke besluttet mig endnu, hvis du har ideer må du meget gerne komme med dem..

I forhold til min egen rolle som mor forventer jeg ikke at blive “belønnet” for min indsats, på søndag. Jeg vil faktisk hellere forkæles en hvilken som helst anden dag, for jeg er nok i grunden ikke så meget til disse fastlagte dage. Har det også præcis sådan med Valentines Day osv.
Jeg vil hellere forkæles en tilfældig dag, hvor ingen har mindet min mand om det (at det så ikke rigtig sker er så en anden sag, men jeg gemmer selvfølgelig på alle de kærtegn jeg får hver eneste dag – i hjertet <3)
Måske jeg skulle sende et link med dagens indlæg til min mand, sådan helt ups ;o) ?…

Hurra for mødre! I er seje!
Og hvis I får en mors dags gave er I bare (ekstra) heldige også! ;o)

4 kommentarer

 • Jeg er opdraget med at mors dag var noget pjat og har aldrig fejret det, til gengæld gav jeg ofte min mor “bare fordi gaver” og dem blev hun altid glad for.

  Hjemme hos os er det mine børn der (trods min nedarvede modstand) hvert år hitter på et eller andet. Jeg bliver gladest når det er en lille buket blomster eller noget de har lavet og ikke så glad hvis lommepengene er gået til en af de der ting hvorpå der står “verdens bedste mor”, alligevel har jeg efterhånden en del af den slags medaljer mm og man kan jo ikke andet end knuselske børn der så gerne vil gøre en glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej de er ikke til at stå for, de kære børn, selvom jeg vil give dig ret i at “verdens bedste mor” gaver ikke er værd at bruge penge på. Men der ligger jo de allerbedste intentioner bag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har altid “fejret” Mors Dag i min familie, og efter sidste år tyder det også på, at den tradition fortsætter, nu lille D er kommet til. Og Fars Dag naturligvis også 🙂 Dog plejer vi kun at give små gaver (lavede en collage på bloggen forleden), for som du selv skriver, er det jo tanken, der tæller. Men fik jeg en silkekjole fra Kokoon, ville jeg da ikke afvise den 🙂

  Hvor er cykelhjelmen for øvrigt fra? Der er en revne i min, og så bør man da vist nok udskifte den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • :o) Nej jeg ville godt nok heller ikke afvise en lækker silkekjole, men jeg ved nu at det ikke ville ske. Tror slet ikke min kære mand ville “turde” købe tøj til mig..
   Cykelhjelmen er en Nutcase

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendrarheder