De dansende køer..

Hårdt arbejde skal belønnes

En weekend der har budt på lidt af hvert, heldigvis ene gode øjeblikke

William fik et stort ønske opfyldt i fredags; blåt hår hos frisøren. Øj hvor øjnene strålede da han så sig selv i spejlet, det var så skønt at se. Det er med at nyde det, så længe der ikke skal mere til for at opfylde drømme ;o)

Drengene havde ønsket pizza (igen igen) så det fik de selvfølgelig til at starte påskeferien med.

De fleste timer lørdag gik med at bære fliser, flere fliser, endnu flere fliser og lægge dem, så vi nu har en fin trailerparkering i baghaven – jow jow gift med en jyde er jeg jo..
Derudover fik vi plantet og sået i de nu 5 højbede. Vi har udvidet med 2 stk i år, fordi det gik så godt sidste år, nu kan vi slet ikke få nok af hjemmedyrkede grøntsager og andre lækkerier :o)

Drengene var super seje til at hjælpe til hele dagen, det var hyggeligt og hårdt.
Da Sigurd skulle hente sin skovl i legehuset overraskede han en fuglemor to be – hun baskede med vingerne, fløj af sted og Sigurd stak i et kæmpe vræl (forståeligt nok)
Så lørdag var også dagen vi opdagede at vi snart skal have unger her på matriklen. Lørdag var der to æg i reden, i går var der tre..
Faktisk et virkelig imponerende stykke håndværk, sådan en rede. Helt vildt at tænke på at en lille fugl kan bygge sådan en synes jeg..

Ellers er weekenden fordrevet med afslapning, rødvinshygge, stikkelsbær/brombærcrumble, dansende køer, fiskefrokost med hjemmelavede fiskefrikadeller og remo og årets første portion hjemmelavet koldskål.
Jeg har startet Netflix eventyret med Orange Is The New Black og sammen har A og jeg set et par afsnit af Suits. Det skal nok blive godt :o)

Nu venter 3 dages arbejde inden den står på grov-hygge-påskeferie.
Jeg har lige afleveret drengene hos mine forældre, senere kører Anders dem op til hans forældre i sommerhuset. Jeg ser dem igen onsdag, og savner dem allerede <3 Helt skørt, I know, jeg vil (og må) forsøge at nyde alene-tiden ;o)

Har du påskeferie eller må du også sætte vækkeuret ligesom mig?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dansende køer..