Tag over hovedet..

Uventede planer

Det helt store tema for weekend har været oprydning, der er blevet muget ud og ryddet op, specielt på arbejdsværelset, så jeg nu kan se bordpladen igen og det føles S K ø N T!
Det har dog ikke været sur pligt det hele, vi har haft masser af hyggestunder indimellem.

Fredag startede William og jeg weekenden med et ordentligt slaw Uno. Det er bare så hyggeligt at han er blevet så stor at vi kan spille kort og sludre om løst og fast imens. Bedre start på weekend kan jeg næsten ikke forestille mig ;o)
Bagefter hjalp vi hinanden med at lave pizzaer efter Williams ønske

Sigurd var smuttet med farmor og farfar i sommerhus og Anders og jeg er åbenbart så kedelige at være sammen med, at William bad om at komme om til mormor og morfar på overnatning.
Pludselig havde Anders og jeg lørdag aften for os selv. Så måtte der middag på bordet efter Anders’ mave og det indebærer gerne sovs..

Søndag fortsatte oprydningen og forberedelserne til næste weekends store rykind.
Jeg har fået lov at låne Anders’ fødselsdag på lørdag (jeg regner med at jeg på den måde kan være sikker på solskin..). Fødselsdagsfejring er ikke Anders’ favorit, specielt ikke når han selv skal være i centrum, han er glad bare han får en lagkage, og det fik han så selvfølgelig, lidt på forskud :o)

Jeg tog mig også tid til at hyggeklippe lidt og det kom der endnu et lille billede ud af, der pynter fint på billedvæggen og sender god karma af sted ;o)

Weekenden blev afsluttet med kyllinge-rugotto og et glædeligt gensyn med Sigurd.
Kan det virkelig passe at han er vokset på et par dage?

Håber din weekend har været skøn?
Rigtig god mandag

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag over hovedet..