Et tip om gratis julegaver - og en Give Away

Med sløjfe og kærlig hilsen

Jeg pakker ind og binder bånd i stor stil i disse dage.
Efter de 120 kalenderpakker jeg har vist her og her, skulle jeg lige have en pause, men nu er tiden ved at være inde til at få styr på alle julegaverne, og der skal egentlig så lidt til for at få en pakke til at se indbydende ud..

Jeg har efterhånden vist sløjferne en del gange på bloggen, også som bordpynt, men jeg er altså også helt tosset med dem og også med at lave dem :o)

Her har jeg skrevet om dem første gang og linket til videoen der tager en i hånden hele vejen gennem folderiets faser. Jeg har endda et helt board på Pinterest med gaveindpakningsinspiration for jeg synes det er så fantastisk at gøre lidt extra ud af en gave og specielt når der er lagt mange kræfter i at finde den rette gave er det lige prikken over i’et at aflevere den med stil også – altså hvis du spørger mig :o)

Og så er der jo bare tilbage at håbe, at indholdet kan leve op til førstehåndsindtrykket :o)

Rigtig god aften ude i stuerne – og husk at du kan deltage om en extra julegave lige her (eller printe et par af den gratis slags), jeg trækker en vinder i morgen formiddag

12 kommentarer

  • Hvor er det flot 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De første gaver jeg pakkede ind var også rigtig fine. Nu her, efter 584939202 millioner gaver, ligner de mest noget der er pakket ind af 5-årige børn. Der har brugt deres fødder. I mørke.

    Men det er nogen meget flotte gaver, er måske nok en lille smule misundelig for jeg har ikke haft overskud til at gøre det samme i år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gaverne ser fine ud! Jeg plejer også at gøre lidt ud af indpakningen men i år er det ikke rigtig blevet til. Vi har også næsten skåret alle gaver væk til de voksne i vores familier, og børnene flår jo tit papiret af alligevel så jeg sprang pytningen over i år desværre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det kan jeg godt forstå Marie. Jeg får heller ikke altid gjort så meget ud af indpakningen men nyder det når jeg tager mig sammen til det :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så flittig du er med at folde sløjferne. De sidste jeg har lavet har været med flad sløjfe fordi de skulle kunne tåle fragt, men den buede sløjfe er nu fin. Jeg var forbi SG for at hente mere guldpapir, men der var til min ærgelse fuldstændigt udsolgt af det, så vi måtte nøjes med klassisk brunt pakkepapir. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Maiken. Jeg tror også nogle af mine sløjfer endte med at blive flade inden de nåede under juletræet :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser god ud 🙂
    God jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er imponerende så mange gaver du har pakket ind og så flot! 🙂 Også et flot pinterest board 🙂
    Glædelig jul
    Mange hilsner
    Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tip om gratis julegaver - og en Give Away