Give Away i samarbejde med Modern Mood

Jul for pilfingre

Ja den startede såmænd meget godt, weekenden. Fredag aften stod den på hygge på sofaen med en af Anders’ adventsgaver; en lækker øl der lige passer i størrelsen til to (heldigt for mig :o))
Jeg syede noget pilfingervenligt julepynt som kom på et par grene vi havde fundet på en gåtur. Ret hyggeligt kreaprojekt at nørkle med. Det er nu ikke fordi drengene ikke kan lade mit julepynt være, jeg synes bare det er lidt sjovt med noget pynt men gerne må nærstudere :o)

Lørdag var drengene og jeg alene hjemme mens Anders var på arbejde, så vi hyggede i sofaen det meste af dagen og fik også lavet lidt julekrea med glimmer og dims.
Drengene havde bestilt risengrød og der blev selvfølgelig taget fra til Nissen som det første :o)

Søndag bagte vi pebernødder, speltboller og banan/chokolademuffins i nattøj. Min mormor fyldte 89 år d. 16. så vi skulle på tur ned og fejre hende med medbragte lækkerier. Drengene synes hun skulle have rensdyrkager, så det fik hun selvfølgelig, selvom jeg synes det var noget af et cirkus at styre to pyntelystne drenge, løbsk glasur, chokoladekringler og pebernøddenæser ;o)

Det var helt fantastisk at være på besøg i min mormors julepyntede lejlighed. Alle juletingene bragte mig straks tilbage til min barndom hvor julen oftest blev tilbragt i min mormor og morfars fantastiske hus. Jeg husker det som magisk år efter år, indimellem ville jeg faktisk ønske jeg var barn igen, tænk alle de bekymringer man kunne være foruden.. Nå, det er en helt anden historie ;o) Ihvertfald sætter jeg stor pris på at få genoplivet gamle minder

Da vi kom hjem søndag tog det ikke lang tid for influenzaen at overtage min krop, men her til eftermiddag går det heldigvis bedre. Jeg hader at være syg! (Men hvem gør ikke det..)
Jeg glæder mig bare over at det ikke var om en uge i stedet og håber på at ingen andre her omkring er blevet smittet!

Håber I er kommet godt i gang med ugen? Kan I mærke at julen står for døren?

12 kommentarer

 • Tænk hvad du kan nå og stadig blogge og instragramme om det, fantastisk og sikke et overskud :0)
  Jeg er helt klar på jul, kom bare an ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er målløs…alt det flotte pynt…koglen, skøjten med en clips på….arhmmen og så har du oveni købet været kreativ med rudolf kager, sunget hurra for mormor OG fået “the flu”….JEG blir helt forpustet…….:)

  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha tak Rikke. Ja heldigvis ved man ikke man får influenza før den er der, så jeg nåede en masse inden jeg blev ramt :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et dejligt indlæg. Sikke noget skønt julepynt du har lavet…håber det er ok, at jeg lader mig inspirere til lidt kopieren:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have. Du må meget gerne låne videre, jeg er også blevet inspireret rundt omkring :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg elsker når børn, får lov at være børn!
  Elsker når der r tid og plads til dem.
  Elsker når de får lov at være med.
  Elsker når de får lov “at være”.
  Og elsker når der r hjemmelavet julepynt, med et gran barn, i hjem, hvor der r børn.
  Så tillykke herfra, og rigtig glædelig jul.
  Venlig hilsen Louise, en trofast læser. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så hyggeligt med julekomsamner i de hjem, man er kommet i som barn. Særligt hos min mors ene moster, vælter minderne frem – hundredemands-hæren af hæklede nisser gør mig stadig mundlam af fryd 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja minder er bare det bedste :o)
   Min mormor bor i en lejlighed nu og da jeg var barn og ung boede de i et stort hus, men selvom det ikke er samme sted så bringer julepynten i sig selv masser af fantastiske minder med sig og jeg synes det er skønt at føle mig lidt som barn igen :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at december er gået faretruende hurtigt, og det er ikke med min gode vilje. Har en temmelig vigtig præsentation på arbejde i morgen, som jeg har arbejdet lang tid på, så når den er færdig, kan jeg trække vejret igen, og så skal der dælme slappes af og indhentes noget fortabt julehygge.

  Og hvor er det en fantastisk fin kogle, du har lavet. Bare en cirkeludstikker og på snor eller hvordan?

  God jul – og god bedring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Marina
   Håber din præsentation gik godt, så du kan trække vejret og nyde julen nu
   Jeg har lavet koglen med en flamingokugle inderst og stukket papircirklerne i med små nåle
   Rigtig god jul

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away i samarbejde med Modern Mood