En glad julegris

Give Away i samarbejde med Modern Mood

Hvis du ligesom mig er vild med mærker som Muuto, Hay, Kähler, Architectmade, Karmameju, Design By Us, Mater, Normann Copenhagen, Menu & Fabelab, så er jeg ret sikker på at webshoppen Modern Mood er noget for dig :o)

Det er Mette der står bag webshoppen og hun brænder for at give os alle sammen en fantastisk (design)oplevelse og kundeservice ud over det sædvanlige.

Modern Mood er spækket med lækkert boliginteriør. Alt fra vaser, puder, møbler, køkkentilbehør, selvforkælelse, tæpper, opbevaring, lysestager, sengetøj og meget mere frister på siden og der kommer hele tiden nye, spændende sager på hylderne.
Jeg har udvalgt mine favoritter ovenfor og I kan nok se jeg har haft svært ved at vælge :o)

Vores adventskrans i år er lavet med en Gloria stage fra Muuto, som kan købes her.
På Sigurds værelse er jeg i gang med at ommøblere lidt og som en del af den nye løsning skal disse smukke Muuto Dots greb integreres. Vi har dem også på skabene i bryggerset, jeg elsker deres enkle formsprog og som bonus er de nemme for drengene at hænge deres jakker på. De kan købes her

Mette har været så sød at sætte et gavekort på 500 dkk på højkant til en heldig læser!
For at være med i lodtrækningen skal du skrive en kommentar herunder hvor du fortæller mig hvad du ville bruge gavekortet på hvis du vandt.
Jeg trækker en heldig tilfældig d. 18. december 2013 kl. 10

Og så vil jeg anbefale dig at like Modern Mood på facebook her og tilmelde dig nyhedsbrevet her, så du ikke går glip af nyheder, udsalg og gode tilbud!

Jeg glæder mig til at se hvad I falder for blandt alle fristelserne :o)

P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 18. december og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af f.eks. fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow :o)

203 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En glad julegris