De små ting

Strups Give Away vinder

Jeg skylder en vinder af den fine Strups give away. Jeg har holdt en smule blogfri, så selvom jeg trak den heldige vinder i fredags er det først i dag at vedkommende bliver offentliggjort, undskyld at jeg trak spændingen lidt :o)

Tusind tak til alle Jer der ville være med, det har været sjovt at læse hvad I er faldet allermest for :o)
Vinderen blev Line Bank Rønne
Send mig en mail med din adresse, så skal jeg sørge for at der kommer en fin sprællebjørn med mint skørt i din retning :o)

Til alle Jer jeg desværre ikke kunne forkæle i denne omgang: Strups shoppen er kun et klik væk og jeg kan varmt anbefale samtlige ting derfra – en forkæl-dig-selv-gave, til julegave, mandelgave, værtindegave eller eller.. Det er ihvertfald smile-garanti med en Strups gave :o)

Husk for øvrigt at du kan være med i trækningen om et gavekort til Designfavoritter her

I eftermiddag skyder jeg endnu en lækker give away i gang, så jeg håber du kigger forbi.. :o)

Rigtig god søndag

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små ting