Pyntekugler i papir - kids DIY

Give Away – Vind et gavekort til Designfavoritter.dk

I dag vil jeg præsentere Jer for en fantastisk lækker webshop; designfavoritter.dk, der forhandler lækre mærker som House Doctor, Ferm Living, Nicolas Vahé, Seventy Tree, Applicata, Casalinga, Lucie Kaas, Nynne Rosenvinge, Neon Living & Strups

For nogle uger siden kom (endnu en) pakke derfra, denne gang var jeg faldet for lækkerier til bordet; fine muffinforme, fantastisk lækker pesto (der er perfekt på ristet grydebrød by the way), et fint skærebræt/serveringsfad og en smuk kobberlysestage der også vil gøre sig godt med lidt juleudsmykning når december banker på :o)

Designfavoritter har været så flinke at sponsorere et gavekort på 250 dkk til en af Jer søde læsere!
Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at skrive en kommentar nedenfor med hvad du ville bruge gavekortet til (og ja, jeg ved det kan være ret svært at bestemme sig ;o))

Derudover vil jeg da lige slå et slag for et super tilbud designfavoritter lokker med i november, nemlig 20% rabat på alt hvis du taster rabatkoden “jul2013” i indkøbskurven.
En super god deal og mulighed for at være tidligt ude med julegaveindkøbene til spotpriser :o)

Jeg glæder mig til at se hvad I falder for

Jeg trækker en heldig tilfældig på søndag d. 10/11 2013 kl. 12

Rigtig god torsdag til Jer alle

P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 10. november og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow :o)

123 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyntekugler i papir - kids DIY