Plastic Fantastic

Nem og hurtig efterårsdørkrans med kastanjer

I mandags lavede jeg en hurtig og nem dørkrans af kastanjer fra haven

Ti minutter tog den at lave, det eneste jeg brugte var kastanjer, limpistol, flamingoring, neonbånd & en fugl (der faktisk er fra vores bryllup i 09)

Lime, lime, lime, sætte bånd på og hænge op :o)

Den blev lige som jeg havde forestillet mig og nu hænger den fint udenfor og byder efteråret, os og gæster velkommen her

Hvis du ikke synes at den hvide flamingoring skal være synlig kan du starte med at sno bredt bånd rundt og rundt om ringen til den er dækket og først lime kastanjerne på derefter. Jeg synes dog den hvide baggrund matcher den hvide dør bedst herhjemme, så jeg lod den være som den er

God efterårs-onsdag til Jer alle

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastic Fantastic