TaknemmelighedsGiveAway

Fest & Farver

Friskpresset æblejuice, sæsonens første (fantastiske) clementiner, lyserød råkost, kastaniejagt, edderkoppespinderi, hjemmelavede hotdogs, sofa-fladen-ud, fuld koncentration, familiehygge, ballonsjov, rødbedelasagne, shopping og krea
En helt igennem dejlig weekend med lidt af hvert på programmet.

Barnedåb hos gode venner i går med god mad, gaver til festens midtpunkt og den nybagte storesøster, der blandt andet indeholdt en kanin og en isbjørn.. og to trætte fyre på bagsædet på hjemturen :o)

Med et kastanietræ i haven er der grobund for mange fine kreanurligheder, i går fik vi startet stille op med edderkopper der hænger fint og pynter i vinduet. William blev helt bidt af det og jeg har lovet ham at fortsætte produktionen i dag :o)

Håber du har nydt weekenden og det skønne solskinsvejr?

8 kommentarer

 • Ser meget hyggeligt ud, skønne billeder :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nød en søndag formiddag i skoven, – hvor skal jeg huske mig selv på at komme derud noget mere inden det blir alt for gråt i gråt!

  Skønne billeder!

  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fine billeder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj, det ser ud til at have været en skøn weekend med dejlige planer, lækkermad og efterårshygge – kastanjedyr rocks! 😀
  Selv har jeg forberedt og handlet, for lørdag stod den på fødselsdagsfest med Alice I Eventyrland-tema, hvor der blev spist, hygget og drukket vin i lange baner – søndag blev der plejet tømmermænd. Så min weekend var også et hit (:

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder sørme også som en god weekend Anne! Weekender er nu bare skønne, jeg er fan :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TaknemmelighedsGiveAway