Gaver fra hjertet

Balsam for sjælen

Hvor kan man egentlig nå meget på en enkelt weekend (heldigvis :o))

Vi har både været i Cirkus Summarum, på besøg i Anders’ forældres nyindkøbte sommerhus og nydt vandet og den ro det bringer med sig.

Søndag stod på fødselsdagsfejring og hygge. Mine forældre blev kommanderet på gulvet for at samle små legobiler til drengene, mens de så på og heppede og lavede en hel konkurrence ud af hvem der kunne blive først færdig :o)
Aftenen bød på lækker mad og yndlingsrødvin. Min far stod for super-mør oksemørbrad og pommes frites, jeg stod for salaten der i dagens anledning blev pyntet godt og grundigt med vandmelonhjerter :o)
Derudover bestod salaten af spinatblade, blomkål, agurk, tomater, gulerødder, fersken, cashewnødder og et stænk balsamico.
Til dessert fik vi solbærhindbærcheesecakebrownie, som jeg havde forberedt om lørdagen! MUMS!
Det er dog ikke en kage man kan spise uanede mængder af, så der er rester i køleskabet :o)

Derudover blev min mor begavet, blandt andet med disse ting, hjemmelavede øreringe og andre (ikke-hjemmelavede) skønne sager.

Håber også du har haft en god weekend?

4 kommentarer

  • […] har lavet et par ruskindssløjfer til ørebøfferne, den ene fik min mor i fødselsdagsgave. Inspirationen kommer herfra, en blog med masser af kreativ […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] har han indtil nu haft sin tandbørste med i en frysepose.. Men det holder jo ikke!Da vi skulle på overnatningstur forrige weekend satte jeg mig ved maskinen fredag aften for at sy en tandbørstetaske til William og […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er vild med dine altid så flotte billeder 🙂 De fejler aldrig, og går lige ind 🙂 Lækker mad, og meget flotte øreringe 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaver fra hjertet