Dit, dat & 1 reminder

Star Wars fødselsdag til den store Jedimedalje

Dagen derpå, efter en ret så vellykket Star Wars fødselsdagsfest.

William hyggede sig hele dagen, havde glædet sig HELT VILDT og jeg er helt sikker på at dagen levede op til hans forventninger, han sagde mange gange i går at det bare var den allerbedste fødselsdagsfest i hele verden! (Det bliver måske lidt svært at leve op til næste år, men den tid den sorg :o)) 

Det var Anders’ forældre, søskende og mormor der var inviteret.
Vi har valgt at dele det lidt op så der ikke er alt for mange mennesker William skal forholde sig til ad gangen. Det gør det lidt lettere at nå at hygge sig med alle gæsterne.

Jeg har vist billeder af forberedelserne før, her og her, der har været en del at holde styr på.
Det meste af fredagen brugte jeg i køkkenet på at forberede maden. Lørdag formiddag indtil gæsterne ankom, blev også brugt derude, men så var al maden også klar til dagens festivitas og skulle mere eller mindre bare serveres.
Gårsdagens menu bød blandt andet på Yoda Soda, Han burgers, Jedi Juice, planeter, lyssværd af forskellige dimensioner, raketter, stjernespyd, Darth Vader kage og meget andet.

Jeg bilder mig selv ind at jeg ville have haft lettere ved at planlægge en tøsefødselsdag, det falder mig ikke helt så naturligt at tænke i drenge-seje baner, men ud fra Williams lysende øjne at bedømme, har jeg vist ramt meget godt.

Drengene fik en pose med sæbebobler, en lille slikpose, en kappe og et lyssværd lavet af rørisolering, stof, gavebånd og gaffatape.
Derefter skulle de igennem forhindringsbanen i haven der bestod af dåse-skud, ring-kast, balancebane, lyssværdsfægtning og kast-bolde-i hullerne, som William havde været med til at male for nogle uger siden.
Banen var en kæmpe succes og blev gennemført en del gange.
Derefter var det selvfølgelig på sin plads at blive slået til ægte Jedi ridder og få en medalje om halsen.

I dag skal vi nyde resterne fra i går og slappe af. På tirsdag (når William fylder 5 år) tager vi endnu en omgang fødselsdag i børnehaven og så er det ellers i gang med at forberede til på lørdag, hvor min familie kommer for at fejre den store, stolte dreng :o)

34 kommentarer

 • Malou

  Hej – Tak for god inspiration 🙂

  Vil høre dig om hvor du har fundet de farvede halvkugler til balancebanen?
  Tak på forhånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skylder en vinder, men fødselsdagsfest og kræft kom lige i vejen… En pludselig indlæggelse der skulle arrangeres, praktiske ting […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Derfor har jeg skudt lidt friske billeder af den i samspil med den smukke værtinde buket jeg fik i lørdags af min søde svigermormor, der havde været på rov i sin have ) Da jeg lavede den i sin tid, da […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Super sejt og gennemført:) Er selv i gang med forberedelserne til lignende fest på søndag, men har visse udfordringer med at lave lyssværd af balloner som jeg havde regnet med. Linket til dine Forberedelser #1 virker ikke – kun #2. Kan jeg se hvordan de er lavet et sted?? Tak for gode ideer:))

  Mvh Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Hej Anette
   Tusind tak.
   Jeg har opdateret indlægget med et link der virker. Jeg beklager at billederne er så uskarpe, der er vist sket noget under flytning af bloggen, men jeg håber du kan se det meste af det 🙂
   Jeg lavede lyssværd af sådan noget rør-isolerings-skum fra bauhaus hvor jeg havde syet noget stof til at trække udenpå. Måske det kan du?
   Rigtig god fornøjelse med forberedelser og fest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gennemført og sejt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overdrevet gennemført, respekt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor fedt og gennemført!! i love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare SÅ sejt og gennemført – min kærteste (på 25) ville elske det 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op en gennemført fødselsdagsfest! Jeg er dybt imponeret, og grinede flere gange over din opfindsomhed!

  Hvis jeg havde barn i din klasse ville jeg blive vildt stresset for det er langt over mit niveau. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS: Selvom jeg ingen drengebørn har (eller Star Wars fans) så er jeg næsten nødt til at pin’ne det hele for det er simpelthen så gennemført og idérigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Maiken!
   Jeg håber nu ikke at nogen sidder derude og bliver stresset over det, der skal nok komme år herhjemme hvor det bliver helt plain med boller og kakao eller sådan noget :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot en fest, Pernille…glæder mig til at se dig slå den næste år! ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ups ja det bliver vist ikke nemt – så skal jeg nok starte forberedelserne snart.. :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen for sej 🙂 hvor ser det bare gennemført ud – er vild med han brugerne he he det er humor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha jeg er glad for du fangede den og ikke bare troede det var en stavefejl :o) :o)
   Tak for din søde besked Kristina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo helt vanvittig fantastisk 🙂 Sikke et arbejde og sikke en heldig dreng. Well done! KH Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har slet ikke ord for, hvor sej den fødselsdag er – jeg vil også have været med!! 🙂 Min lille dreng fylder 1 år på lørdag, og hvor han ikke forstår så hulens meget, tager jeg det lidt med ro, men jeg forestiller mig også, at det de næste mange år kunne blive lidt en udfordring at tænke i drengebaner…

  Hvor har du egentlig købt dine papirbolde? Har lidt efter nogle i de fine blå farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Marina :o)
   Nej de forstår ikke så meget fødselsdag de første par år men så begynder det at komme. Jeg synes det er ret hyggeligt at blive mindet om spændingen omkring fødselsdag, som nok er forsvundet lidt hos mig selv med årene. Den barnlige glæde og forventning er stor og skøn :o)

   Papirsboldene er fra Søstrene Grene, købt for efterhånden lidt tid siden

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en gennemført fest!! Super super fedt, og hvor ser lækkerierne lækre ud! :)Han må have været en stolt dreng – tillykke med ham! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Det lyder som en skøn og fuldstændig gennemført fødselsdag 🙂 Man bliver så inspireret af dine indlæg og billeder. Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op sikken overkild fest wow … meget flot må jeg sige :).. hvad er temaet næste år !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Helle. William har proklameret at næste års tema skal være batman (for han fik et batman lego spil i fødselsdagsgave) men jeg tror liiiige jeg venter med at gå i gang med forberedelserne… :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor er det gennemført – heldige William! Kan godt forstå han var stolt og glad – sikke en fest!
  Er vildt imponeret over alt det du har stablet på benene – helt fantastisk!
  Tillykke med ham – håber I får nogle skønne dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din søde besked Line, det var en rigtig god fødselsdag som jeg tror vil blive husket længe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da imponerende det store arbejde du har lagt i. Kan godt forstå din dreng var glad for det. Men der er ikke noget skønnere end glæde sine børn. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Dorthe – og nej, der er virkelig ikke noget skønnere end at glæde sine unger :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dit, dat & 1 reminder