Fødselsdag for farmand

Glimt fra de sidste par dage & en vinder

Vi var lidt for sent ude med koldskål i forhold til vejret, men vi vovede alligevel pelsen og nød det i fulde drag på trods af manglende solskin :o) Og med danske jordbær til, det bliver næsten ikke bedre!

Drengene er vildt optagede af tal for tiden, selv Sigurd der kun lige er blevet to kan tallene fra 1-10. Det er lidt skørt… Da jeg fandt tal-pladen i genbrugen til ingen penge var den selvskrevet til at skulle med mig hjem. Den bliver flittigt brugt..

I går sluttede Casalinga give away’en og jeg har trukket en vinder. Tak til alle Jer der havde lyst til at lege med! Ville ønske der kunne flyve fugle af sted mod Jer alle!
Vinderen skulle findes mellem 1 & 75 og blev nr. 26 og bag det nummer gemmer Mette Kristensen/Ugleunger sig – stort tillykke. Du må meget gerne sende mig en mail med adresse og telefonnummer og dit (endelige) ønske, så sender jeg det videre til designfavoritter.dk

Nu vil jeg glæde mig til at skyde endnu en fed give away i gang i morgen!
Indtil da vil jeg ønske Jer alle en skøn weekend!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag for farmand