Kære lille farmor

Casalinga Give Away

Det er fredag, solen skinner, livet er herligt! Det kalder da på en give away!

Designfavoritter.dk har været så søde at være med på at forkæle én af mine læsere med to fine Casalinga porcelæns fugle efter eget valg!

Jeg har to, i lyserød, der pynter på badeværelset og minder mig om at livet handler om at slå vingerne ud og se hvor de bærer én hen og når de ikke er så stærke, er der heldigvis en i flokken man kan følge og få lidt læ af.

For at være med skal du klikke her og se lidt nærmere på udvalget af fugle, der er nemlig både forskellige farver og størrelser
Dernæst skal du skrive en kommentar herunder med farve og størrelse på de to fugle du kunne tænke dig* – simpelt og ligetil ik?
Husk også at skrive din mailadresse hvis du ikke har en blog

Når du nu alligevel er på besøg hos designfavoritter.dk, vil jeg anbefale at du kigger dig lidt omkring – de har vældig mange lækre sager. Specielt deres outlet kategori er en lækkerbisken hvis du er ude efter smukke ting til en god pris

Jeg glæder mig til at trække en vinder om en uge, fredag d. 10. maj 2013 kl. 18

Rigtig god solskinsweekend til Jer alle!

P.S. Hvis du ikke endnu er fast læser, er du selvfølgelig meget velkommen til at blive det lige her

*Designfavoritter kan ikke love at vinderens to ønsker stadig er på lager når konkurrencen afsluttes, men de vil gøre deres bedste for at opfylde vinderen ønske! 

80 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære lille farmor