Sundhed og synderier..

Ny måned, nye projekter

De sidste dage er gået med at pleje og nusse om mindstemusen der er nedlagt med feber og en frygtelig, forfærdelig, voldsom hoste. Han er dog ved godt mod det meste af tiden, så vi fjoller rundt og hygger os.

Han er begyndt at interessere sig rigtig meget for hvad jeg laver i køkkenet og kommer rendende med skammelen med det samme jeg nærmer mig køkkenet, så vi har lavet mad og bagt til den store guldmedalje. Og jeg stor-nyder at jeg har to drenge der synes det er sjovt at være med derude hvor jeg virkelig holder af at tilbringe tid..

Rødbedebollerne (som går under navnet Spidermanboller herhjemme) er et kæmpe hit. Specielt i madpakken.
Og Speltsnurrerne har altså virkelig vundet en stor plads i mit morgenkage-hjerte :o) De er bare gode :o)

Om aftenen snacker jeg lidt med Twix og c-vitaminer. Jeg bliver så lækker-slik-sulten når jeg ikke får den søvn jeg har brug for.. Det står der vist masser om i de kloge bøger..

En omgang nem favorit dessert har vi også nydt (for gud ved hvilken gang). Abemad som det så kønt hedder herhjemme.. Denne gang dog ikke med flødeskum på toppen men blot skyr rørt op med lidt vanille. Så er det ikke helt så slemt at synde med dessert :o)

Lidt billige liberty rester ankom fra Super-Carla og jeg er kommet i gang med et nyt projekt. Glæder mig til at arbejde videre på det de næste aftener :o)

Tak fordi du kiggede forbi – og tak til alle Jer der er søde at lægge en kommentar på vejen. Jeg forsøger at svare så hurtigt som muligt, jeg læser alle kommentarer op til flere gange og værdsætter dem højt. Indimellem tager det mig dog lidt tid at få svaret.

Nu vil jeg ønske dig en rigtig god weekend – hér står den på fødselsdag, det skal I nok få lov at se meget mere til senere :o)

16 kommentarer

 • Som altid dejlige billeder fra dig :o)
  Hvad står S og A for på kopperne ? måske jeg har læst det før men lige nu er det glemt ;o) Mine 2 unger har nemlig de samme forbogstaver Silke og August :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Katja!
   S står for Sigurd og A står for Anders (som min mand hedder) Den kære Arne J designede ikke et W til William, så han har et M i stedet :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh så sødt din mand også har med sit forbogstav ;o) Her har manden min en med far på fra Liebe ;o) Ja M koppen skal da bare stå på hovedet så er det jo det samme (gerne uden indhold, selvfølgelig)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder! De der rødbedeboller – kunne man få en opskrift? :)God bedring med den lille mand! Det er frygtelig så mange der er syge for tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak. Jeg arbejder på en rødbedebolleopskrift da flere har efterspurgt den. Den skulle gerne være klar i løbet af næste uge :o)
   Ja det er fuldstændig vildt så mange der er nedlagt med sygdom, håber at foråret kan hjælpe på det :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil du skrive lidt om hvordan du laver de 6 kanter patchwork ? Fx hvordan du skære stykkerne og hvad du putter inden i – kunne måske godt tænke mig at bevæge mig ud i det…
  Tak for din dejlige blog!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder 🙂 Det ser rigtig lækkert ud det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, det er derfor, jeg hele tiden har lyst til slik! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder – som altid – fra dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine billeder. Det hele ser SÅ lækkert ud. Det ser ud som om, at I også har en svaghed for avokadoer hos jer? Er det en avokado-tomat-agurk-salat? Mums, jeg er sulten nu… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Tina :o)
   Ja vi er ret vilde med avocado herhjemme. Og en klassiker på aftensmadsbordet er tomat-agurk-avocado salat med balsamicoeddike og hvidløg over :o) Tager ingen tid at lave og smager så skøøønt – selv drengene kaster det indenbords :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dette indlæg gjorde mig både sulten og lækkersulten! Speltsnurrerne skal prøves og Twix ryger i indkøbskurven i dag! Tak for den 😉 /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhed og synderier..