Nytårsgaven 2012

Indefra..

Tænk engang, om et par uger er der en bissebasse herhjemme der fylder 2 år!
Når jeg ser på ham er det nu ikke så mærkeligt – han udvikler sig hver eneste dag og jeg tror nærmest at han indimellem også selv har lidt svært ved at følge med. Det er der nu ikke noget at sige til. Godt det ikke er mig der lærer 10 nye ord hver dag :o)

Jeg er gået i gang med fødselsdagsplanlægningen og at forberede invitationer. Han er temmelig vild med den Woody dukke vi har i huset, så temaet blev valgt ud fra det. Det er også noget storebror kan være med på :o)

I julen fik vi en fantastisk indflyttergave af min faster og hendes mand – en Le Creuset gryde. Et ønske jeg har haft længe. Vil så gerne prøve at bage et grydebrød. Nu skal jeg bare lige have købt en jernknop, så skal jeg i gang. Indtil da bliver den nydt og brugt til så meget andet i køkkenet :o)

De tykke sokker er nærmest blevet en fast del af min garderobe. Brr det var koldt at cykle af sted i går, nu venter jeg i spænding på at se om sneen snart dukker op her igen (det behøver den egentlig ikke for min skyld, jeg synes det er SÅ smukt at se på men SÅ bøvlet at færdes ude i)

Jeg elsker sundhed i køkkenet og smukt ser det jo ud – men jeg giver nu stadig plads til bage-kage-lysten. Alt med måde, det fungerer nu bedst her hos os :o)

Nu vil jeg ønske dig rigtig god weekend – håber du får en god én af slagsen :o)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsgaven 2012