Nytår - Nyt år

En temmelig nemmelig nem opskrift – og så er den tilmed sund :o)

Kigger lige forbi for at dele en af vores favoritretter herhjemme med Jer –  ved ikke om man egentlig kan kalde det en opskrift. Det er næsten for simpelt…

Æggemuffins med “hvad der nu er på lager”

Til en muffinform med 12 huller bruger jeg

6 æg
En sjat mælk – måske ca 1 dl
Salt og peber og evt. andre krydderier efter lyst

Pisk æg og mælk sammen med en gaffel og drys lidt peber og salt i. Tilsæt grøntsager efter lyst (eller køleskab/fryser)
Disse er med tomat, frosne ærter og broccoli
Bager dem også tit med majs, gulerødder, skinke, bacon, peberfrugt – det er vist kun fantasien der sætter grænser – og nogle gange får de et drys ost på toppet.. mmm

Jeg pensler hullerne med lidt olie og bager dem ca. 20 min ved 180-200 grader varmluft.
De kan godt falde lidt sammen når de kommer ud af ovnen, men de smager stadig godt :o)

Herhjemme kan vi både finde på at spise dem til morgenmad, frokost, aftensmad, brunch, i madpakken og og og..

Rigtig god weekend :o)

8 kommentarer

  • Anonymous

    Har lige taget dem ud af ovnen, og de ser lækre ud – men de hænger i nonstick belægningen trods smøring:-(
    Nogen tips til næste gang?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • En overskuelig opskrift – lige sådan en jeg kan lide 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan nogle laver jeg også – nogle gange laver jeg en portion til fryseren…så er der nem morgenmad med masser af protein.

    K.h.
    Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhm, dem elsker jeg også at lave “tøm-kæleskabet-æggekage” plejer jeg at kalde det – ideele til madpakken B-)

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhmmm, hvor ser det bare lækkert (og nemt) ud, det skal jeg da vist have på næste uges madplan – tak for at dele den og rigtig god weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ummenum, det ser lækkert ud..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da smart at bruge muffinsformene til det også. Tak for tip!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Detser lækkert ud, Pernille.
    Måske den skulle afprøves til næste brunch – synes ofte røræg og bacon bliver lidt “tungt”, mon manden er med på idéen – ellers må jeg komme bacon i ;o).

    God weekend ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår - Nyt år