En vinder..

Inden det er helt forbi..

.. vil jeg også lige vise et par billeder fra juledagene

Vi har rå-hygget og nydt tiden med hinanden. Spist, drukket, pakket ind, pakket op, spist, grinet, sovet, spist rester, spillet, leget, studeret, spist, læst og snakket..

Da vi kom til d. 25. om eftermiddagen og den første julefrokost var godt i gang begyndte vi dog at kunne mærke på drengene – specielt bettemand – at der var lidt for meget hurlumhej efter deres smag.
Vi kom dog fint igennem endnu en julefrokost d. 26. men så var det også tid til et par dage hjemme hvor vi bare dasede, havde nattøj på hele dagen og lavede lige det vi havde lyst til.
W fik et stort ønske opfyldt juleaften, nemlig at blive den lykkelige ejer at en Nintendo. Den er – selvfølgelig – blevet afprøvet en del de sidste dage :o)

Nu er julen ved at være pakket væk og jeg nyder at finde plads til mine mange fine julegaver.
Nytårsplanlægningen er i gang, jeg er begyndt at studere kransekageopskrifter for i år vil jeg selv prøve kræfter med det, har jeg besluttet :o)

I dag bliver min fantastisk dejlige lillebror 25 år – og som den søde storesøster jeg er høhø bliver det eneste kanel han får fra mig, en omgang kanelsnurrer :o)

Nu står den på bowling og derefter lækker middag hos mine forældre med kødfondue og profiteroles til dessert.. Det hele tilrettelagt efter min lillebrors ønske. Det skal nok blive en god aften :o)

8 kommentarer

 • Jeg ønsker dig og dine kære et rigtig godt nytår.
  Håber i kommer godt ind i det nye år!
  Kh Sabrina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare hyggeligt 🙂 Vi kunne også mærke på Karla at det var for meget med alle de mennesker og besøg. Jeg skal også lave kransekage, indtil videre tror jeg at jeg bruger Meyers opskrift…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var rigtig hyggeligt :o)
   Ja det er godt de kan sige fra, de kære små
   Jeg endte med at bruge Blomsterbergs opskrift. Den smagte rigtig godt. Nu har jeg et helt år til at overveje hvilken jeg så skal prøve. Men mon ikke det bliver en fast tradition at bage den selv for det var ikke så svært som jeg havde troet og frygtet :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder – lyder som en dejlig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne billeder,det ligner I har haft en rigtig dejlig jul!
  Tillykke med din bror, håber I får en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinder..