Adventsgaver, julerier og hygge

Indefra – lidt flere glimt..

Det er sjovt at se sine ting i nye omgivelser og bruge tid på at finde den rette plads til dem. Men det tager tid.. :o)

Jeg har hygget mig med at tage endnu en omgang billeder af vores nye omgivelser – I tog så pænt imod første omgang glimt, det skal I have tusind tak for!

Der mangler stadig meget før vi er helt på plads, det er kun “spots” rundt omkring der er styr på, men vi er efterhånden ved at have skåret flyttekasserne osv. ned til at kunne være i ét værelse og det er en dejlig fornemmelse at det begynder at ligne vores hjem!

Jeg nyder de forskellige tapeter jeg har sat op rundt omkring, jeg er specielt forelsket i det fine Marimekko der sidder på en væg i soveværelset. Hvis man kan være forelsket i tapet, så er jeg nok lidt dét :o)

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgaver, julerier og hygge