Lækkerier...

Madder og en første gang..

“Gamle” læsere er vist ikke i tvivl om at jeg elsker at bage – men tro det eller lad være, jeg har aldrig haft kastet mig ud i rugbrødsbagning – tror det er surdejen der har afholdt mig, hvilket jo er helt dumt egentlig..
Jeg fik for noget tid siden et tip om en lækker rugbrødsopskrift uden surdej i Claus Meyers bog “Meyers mad til de mindste” og da jeg fandt bogen på tilbud måtte den straks med hjem..

I lørdags/søndags bagte jeg (endelig) rugbrød for første gang – og bestemt ikke sidste!
Mums det var lækkert – og egentlig ret så nemt.

Der er til to brød i opskriften, det andet står stadig i køleskabet og venter på at komme i ovnen. Jeg tænkte jeg ikke ville bage begge med det samme for det er lækkert med nybagt rugbrød – men det kunne jeg nu godt have gjort for det første forsvandt ret hurtigt.. :o)

… Men det blev også ledsaget af en lækker frokost i solskin – mmm elsker madder :o)

1 kommentar

  • Du kan også sagtens bage med surdej, det er kun besværligt første gang, når man først har en surdej i huset er det efter min mening lige så nemt som at bage alt andet.
    Rugbrødet ser rigtig godt ud, måske jeg skulle se lidt mere på den kogebog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier...