Design, lækkerier og indretningsbøger helt fra Japan..

Ulykke, indkøb og mad..

Endnu en omgang “lidt af hvert” fra min hverdag, der drøner forbi..

Ikke fordi jeg ligefrem mangler notesbøger, men med så fint et grafisk udtryk og lækre farver, så kunne jeg altså ikke lade dem ligge dér i Tiger.. // Ulykker der sker når små fingre får fat i ting de ikke skal.. heldigvis rettet ud igen nu.. pyh blev lidt svedt lige da jeg så det… // På en aftentur gik det op for mig at neglene og blomsterne matchede og det måtte jeg selvfølgelig forevige :o) // Majskolber er et hit hos små og store herhjemme for tiden // Var heldig at finde en flok Schleich dyr på loppemarked til 5 kr. Vi har efterhånden en del, men der er også mange timers leg i dem.. // Mit første – men absolut ikke sidste – forsøg med kartofler på pizza (som vel for tiden egentlig er det nye sort – indenfor pizza ihvertfald..?)

God aften derude

2 kommentarer

 • Otto fik også ødelagt 3 par solbriller af mine denne sommer. Det er vist rekord (i hvert fald hos os :-)) Skønne billeder og sager – får du for mange dyr i samlingen, kan man jo altid lave halskæder af dem – det er også det nye sort ;-)) Elsker for øvrigt kartoffelpizza, mums!
  God weekend!
  Kh Bodil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, hvor de bøger flotte!
  Dyrene er også flittigt blevet leget med herhjemme. Det er en rigtig go kvalitet 🙂 Kh Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design, lækkerier og indretningsbøger helt fra Japan..