Pastel power.. Farver må der til

Bite me…!

I går da jeg kom hjem fra arbejde og Sigurd kom løbende ud til mig (så hurtigt som de små ben nu kan stavre afsted) kunne jeg straks se at den ene kind var helt rød og kradset til..
Anders kunne så fortælle at han er blevet bidt i vuggestuen.. Aha
Ja sådan kan man jo også vise sin kærlighed..
Stakkels lille fyr, tænkte jeg bare.. Han havde vist grædt sit over det..
Og for tiden render W rundt med et øje der skifter farve hver dag..
Nu er det så jeg tænker; godt at begge skrammer er kommet til i institutionerne, så der ikke er noget at misforstå omkring familielivet herhjemme.. :o)
Williams blå øje fik han da han skred i svinget på et løbehjul og fik håndtaget ind i øjet.. Det er hvad der kan ske når man er en vildbasse..
Men at blive bidt i ansigtet er vist ikke et uheld – ihvertfald ikke helt, vel?
Hmm, gad vide om jeg nogensinde vænner mig til at se mine børn med skrammer..?
Måske er det godt nok aldrig at vænne sig til det..?

7 kommentarer

 • Skrammer er vist en del af små børns (eller er det primært drenges?!) liv.. God bedring med dine drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av av. Hans blev også engang bidt i baghovedet af en dreng fra dagplejen… Det er svært at håndtere… God bedring med dine drenge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er kun én ting som jeg bryder mig mindre om end at se mine børn med skrammer…og det er at se dem få skrammer. Jeg er virkelig ikke god til at tackle når de slår sig og slet ikke når det går ud over øjne og/eller tænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hellere det end ar på sjælen 🙂
  Stakkels små pus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej det bliver aldrig sjovt! Alberte er også fyldt med skrammer og et blåt mærke lige midt i panden. Sådan går det, når det skal gå stærkt… Så pigerne holder sig bestemt ikke tilbage vil jeg sige. Men det værste er altså, når det er andre børn der har gjort et eller andet, som du siger det er jo ik ligefrem uheld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, alle de skrammer. Vi har både haft hentet August med et ordentlig hul i læben og skæv tand og senere hen med en brækket arm. Og så er de begge to oversået med blå mærker… Villads var i en overgang også udsat for bid i dp, og det er bare ikke sjovt!
  Men sådan er det med de raske drenge. De må igennem mange ting.-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel power.. Farver må der til