Fine farver og lækre motiver til væggene + en rabatkode

Påskefrokost 2021 – hygge, grin, forårsfornemmelser og lækkerier i vores lille boble

Så gik der et godt stykke tid uden nyt her på bloggen. Det er nu ikke fordi der ikke har været noget at berette om. Tværtimod. Der har bare været nok at se til ‘derude i virkeligheden’.
Mange har efterspurgt indlæg her og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Det er altid dejligt at vide, at noget er savnet 🙂 Jeg vil forsøge at finde tiden til at opdatere indimellem, for jeg savner det også selv. Der bliver dog stadig lagt lidt af hvert ud på min Instagram – @mormedmegetmere.

I lørdags, inden sneen farvede haven hvid (hvor blev foråret lige af?), holdt vi en lille påskefrokost herhjemme. Efter et par travle arbejdsdage var det endelig vores tid til at sidde stille og nyde, hygge, grine, spise, slubre kolde øl og nyde solen i haven. Præcis som sidste år, da vi kun vidste meget lidt om alt det, der ventede os, fik jeg stablet lidt af hvert på benene, vi kunne mæske os i.

Min mor havde lavet karrysild efter den traditionelle familieopskrift (og det er, selvfølgelig, verdens bedste 😉 ).
Jeg havde lavet blinis med creme fraiche, laks og rogn, bagt rugbrød, minitærter med tigerrejer, lagkagesandwich med kylling og æggesalat, vandbakkelser med kyllingesalat, tarteletter med hjemmelavet fyld, en grov Quiche Lorraine tærte og masser af snackgrønt.

Efter en times pause på terrassen, i solen, med fodboldspillende drenge på græs, fik vi ost, søde vandbakkelser og påskegodter.
Kl. 18 gik vi en tur i den fineste aftensol, der stadig lunede, og endte derefter omkring bordet igen til snacks, kolde drinks og mere snak <3

En helt igennem rar dag med tiltrængt batteriopladning.

Håber, I andre har nydt påsken. Drengene og jeg skal have det bedste ud af den sidste påskefridag, mens A drøner rundt på arbejdet og knokler lidt for os andre 😉

 De smukke lyserøde tallerkner er købt her, den blå er købt her og de smukke, farvede krystalglas kan købes her Syltetøjsglas fungerer perfekt til påskeblomsterpynt  

2 kommentarer

  • Dorthe junker

    Pernille dog, altså.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Astrup

    Det ser som altid helt fantastisk ud , og dejligt med en tur forbi din blog 🌱🐣🐰 Rigtig god påske til jer alle 💛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine farver og lækre motiver til væggene + en rabatkode