To infinity and beyond - Space Party fødselsdagsfest

Solskinsglimt indefra – på en dag med regn og rusk

 Når drengene bidrager lidt til indretningen Sol i stuen Glasvase med tørrede blomster, der kan købes her  Kanden, som jeg bruger som vase, kan købes lige her*. Det smukke maleri har jeg skrevet mere om her, hvor der også er glimt af stuen fra før de store vitrineskabe flyttede ind Solskin på det smukke florastel, der kan købes her (endda med rabat) Kasserne, der bliver brugt til skoopbevaring i bryggerset, kan købes her* i et hav af farver og størrelser En af mine julegaver fra A var de smukke, mundblæste skåle i lækre farverDen smukke lyserøde skål kan købes her* // Vandglasset kan købes her*, i flere forskellige, fine farver

På sådan en søndag med regn og rusk, er det rart at se tilbage på en dag, der bør på solskin og  lunende stråler i stuen.
Det er ved at være et godt stykke tid siden, at jeg har gemt en omgang glimt indefra i min virtuelle dagbog her, så det vil jeg gøre i dag . Jeg ved jo, at I plejer at synes, det er hyggeligt at blive inviteret indenfor 😉
– Og ja, det er måske nok en slags overspringshandling 😉

Jeg stornyder stadig de store vitrineskabe i stuen, som jeg var heldig at få af A i julegave forrige år. De bliver mere og mere fyldt, som tiden går, men de har heldigvis plads til meget og der kan rokeres rundt, som det lige passer 🙂 Min samling af bøhmiske vinglas vokser også stødt. Jeg køber et glas eller tre i ny og næ, som en slags forkælelse.

I stuen er der flyttet en smule forår ind i form af blomster , både af den friske og tørrede slags, tilsat keramik i glade farver og stearinlys til de (stadigt) mørke aftener.
Mindevæggen i køkkenet er der ikke pillet ved længe, men den giver stadig anledning til mange hyggelige snakke stort set hver dag.

En af drengenes julegaver fra os er også kommet op at hænge på deres værelser. Der er et par billeder af dem lidt længere nede…

I dag har jeg travlt med at læse op til i morgen, hvor jeg skal fra psykiatri til somatik i et par uger, inden jeg vender tilbage til psykiatrien igen. Det er noget af en omstilling, midt i det hele, men forhåbentlig bliver det lærerigt, trods alt. Jeg har også lige en eksamensopgave, der skal arbejdes på, så det bliver en indedag, med kaffe i hånden og bøgerne foran mig.

Håber, I får en fantastisk søndag derude. Hvis der skal søndagshyggekage på bordet, kan jeg anbefale disse lækre, nemme fastelavnsboller. De er altid et hit herhjemme (og nu får jeg lyst til at gå i køkkenet og bage, i stedet for at terpe 😉 )

  Vores uundværlige tavle i køkkenet har jeg skrevet mere om her – og mindevæggen har jeg skrevet om her Minder i bryggerset – kan man se, at de er brødre? 🙂  Solskin <3  De farverige tallerkner på nederste hylde, som der altid er mange, der spørger på, kan købes lige herEn af drengenes julegaver er blevet hængt op på deres værelser. De seje badmintonmedaljeophæng er købt her  Den smukke skål med det fineste mønster i bunden er købt her* Et tidligt forårstegn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To infinity and beyond - Space Party fødselsdagsfest