Fødselsdags'børn', anti-jantelov og stolthed til op over begge ører

Hverdagslykkeglimt – forårskådhed, kagerester, travlhed og forventningsglæde

Vaffelhygge Snegle til mine medstuderende – for at forsøde en af semesterprøverne lidt Kagerester fra en vild dyrefest  Fødselsdagsgaven fra min mor – der minder mig om min far, min A og mine drenge Flæser og tern – se mere til den lyserøde strik her Sorbet og blomster – farvekoder til cardiganen er her

Lykkeglimt med et strejf af lyserødt. Med blomster, forårssol, hjemlig hygge og hverdagsrarhed.

Den ene dag tager den anden for tiden, og jeg har lidt svært ved at følge med. Når jeg tænker mig om, har det vel egentlig været sådan i en del år – mere eller mindre. Det må jo betyde, at der er noget at bruge sin tid på 😉

De sidste par uger er gået med studie, semesterprøve, badmintonstævner, hverdagslogistik, skoldkopper, snot, træthed, solskin, forårskådhed og kaffestunder med lidt kage til.

I denne uge er der en helt særlig mærkedag, der skal markeres, men først er der lige et par hverdage, der skal klares. Og nydes lidt også – forhåbentlig. På søndag står der barnedåb på kalenderen og jeg har fået æren af at bage kagerne, så det skal der også lige være tid til.

I weekenden fik vi for alvor taget hul på haveåret, og jeg nyder at se det hele pible frem, springe ud og blive grønt. Jeg glæder mig til at bruge foråret derude. Sammen med drengene – og måske også med mine (studie)bøger indimellem.

Nu vil jeg nyde en rolig stund i sofaen – uden mine bøger. Og gøre det med god samvittighed 😉

God aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags'børn', anti-jantelov og stolthed til op over begge ører