Endelig back in business - det blev fejret med stil!

Lykkeglimt – med overlevelsesstrategi, hygge og forkælelse

Medaljer fra en fejringsdag Vintermad – suppe og naanbrød. Opskriften på naanbrød er her Knap så syndige vafler – uden sukker og mel. Opskriften er her Fejring af fint eksamensresultat og afslutningen på 3. semester Når mandagen kalder på hygge – og pandekager   Opskriften på lækre, tynde pandekager med spelt er lige her  Madder – på friskbagt rugbrød. Opskriften er lige her (og den er nem!)

Lykkeglimt fra ugen, der gik. Med tid til eftermiddagshygge og forkælelse. Og et længeventet svar på eksamensopgaven, der satte punktum på 3. semester som sygeplejestuderende.

Ugen er også den, hvor A er mest væk på arbejde, men jeg forsøger at kompensere med ekstra hygge og rarhed. Både når vi er samlet og når jeg er alene med drengene. En slags overlevelsesstrategi, vil jeg tro 😉

I dag stod vi op til masser af sne, så drengene havde travlt med at spise morgenmad, så de kunne komme ud at lege. Og S endte med at tjene penge på at skovle sne for naboen. Han havde helt julelys i øjnene, da han kom ind og fortalte det 🙂

Nu smutter vi til badmintonholdkamp langt væk hjemmefra. Og bagefter står den på fødselsdagsfejring.

Rigtig god weekend derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig back in business - det blev fejret med stil!