Opskrift på focaccia minipizzaer - et hit i madpakken eller på farten!

En gylden opgradering på badeværelset

Badeværelset har fået en gylden opgradering. Efter lang tids søgen fandt jeg endelig de helt rigtige knager til væggen!

Nu hvor 3. semester puster mig i nakken, har jeg sat slutspurten ind, for at få styr på så meget som muligt inden. Sådan får jeg det altid, inden der skal tages hul på et nyt (stort) kapitel. Så vil jeg gerne have streget så meget på min to do liste som muligt.
En af tingene var at få hængt et par knager op på badeværelset, der kan holde håndklæderne, når de ikke er i brug. Vist også på tide at få styr på det. Det er efterhånden ved at være et par år siden vi renoverede badeværelset… 😉

Én ting mindre på (min lange) liste – skønt. Forhåbentlig får jeg tjekket endnu flere ting af i løbet af weekenden, omend den også skal gå med hygge og nydning, inden hverdagen for alvor banker på igen på mandag.

Knagerne har jeg købt lige her – de fås i 4 størrelser. Jeg har købt en str XS og en S. Og nu hvor jeg havde pengepungen fremme, købte jeg også en dåse med A-vitamin serum kapsler fra Ecooking. Jeg håber, de kan trylle (bare lidt), så min mor-trætte hud kan blive en smule mindre rynket… Jeg har været glad for deres super serum, men tænkte, det var fint at prøve noget andet denne gang. Er der nogen af jer, der har erfaring med kapslerne, eller andre produkter fra Ecooking?

Rigtig god weekend til jer!

P.S. Hvis du vil se mere fra badeværelset, kan du se tidligere indlæg her

3 kommentarer

 • Mette

  Hvor er den fantastiske babse-skål fra? Må.eje.den! Tak for en så skøn blog, er fan af dit kreative univers og evner i køkkenet, fuld af beundring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg bruger selv udelukkende Ecookings produkter og er, udover A-vitamin kapslerne, også meget glad fir stram-op kapslerne, som du kan bruge om dagen. Derudover kan jeg anbefale deres peel maske, som også “frisker” træt hud op 😊💫 Rigtig god fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så fint! Hvor er den sorte lampe over spejlet mon fra?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på focaccia minipizzaer - et hit i madpakken eller på farten!