TIP! Nem og hurtig hverdagsmad på 20 minutter + rabatkode

Lykkeglimt – Fars dag, sorbetcardigan, sommerkage og eyecandy


Fars dag kagen – en mørdejstærte med ekstra pift

Gæt en yndlingsfarve… 🙂

Pizzanight på terrassen

Opskriften på pizza med sprød bund er lige her

Fødselsdagsforberedelserne er så småt skudt i gang – mon I kan gætte temaet? 🙂

Sommermad a la mormor

Et stk færdig mohairdrøm

…. Og endnu en godt i gang… Min mor er temmelig sej <3

Klar til weekendroadtrip
Sommerkage med alt godt fra haven – det er denne opskrift på chokoladekage, jeg har brugt
Eyecandy

Det er vist ved at være lidt tid siden, jeg har delt en omgang lykkeglimt sidst, så de kommer her. På en halvsøvnig søndag, der har budt på minimale planer herhjemme efter et par begivenhedsrige dage (se mere på Instagram @mormedmegetmere)

Min mor strikker mohaircardigans på livet løs. Imens har jeg travlt med at sammensætte farver og heppe. Den første er lige blevet færdig og jeg er gigafan! Opskriften har jeg købt her

De sidste par uger har trukket tænder ud. Det er måske ved at blive en lidt for fast sætning i mit repertoire? Jeg håber, sommeren byder på masser af fine oplevelser, der kan opveje de tungere.
I sidste uge blev S ramt af et voldsomt anfald af nældefeber. Da det dækkede hele kroppen, og havde spredt sig til ansigtet; mund, øjne og ører, var vi nødt til at tage forbi vagtlægen kl. 22 og få en omgang antihistaminer. Da vi kom hjem, med et inderligt håb om en god nats søvn, startede en vågen nat med L, der var skidt med feber og opkast.

Nu venter den sidste uge i klinik, inden eksamen står for døren, og derefter en laaaang sommerferie. (Noget nær det eneste positive ved at være på SU 😉 )
Jeg tæller ned – timer efterhånden. Det er ubeskriveligt tiltrængt, og jeg glæder mig, med sommerfugle i maven, til det er overstået, og jeg kan koncentrere mig fuldt ud om at arrangere en fin, rund fødselsdag for W <3

Nu vil jeg hoppe hen i sofaen og se et afsnit af The Crown, inden dagen er slut, for mit vedkommende, og den nye uge venter, når jeg slår øjnene op igen. Heldigvis kan jeg se frem til endnu en uge, hvor W står for aftensmaden. Det er ret skønt at vide 😉

Rigtig god aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP! Nem og hurtig hverdagsmad på 20 minutter + rabatkode