Opskrift på spinatvafler / spinatblinis med fuldkorn

Påskeferie i sommerhus – fødselsdagsfejring, Lego House, snevejr og pizzabar

017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fullsizeoutput_1a73 fullsizeoutput_1a74
Legobad
fullsizeoutput_1a76 fullsizeoutput_1a77
Legospringvand
fullsizeoutput_1a78 fullsizeoutput_1a79
Det bedste er ikke for godt <3
fullsizeoutput_1a7a
3 søde banditter <3
fullsizeoutput_1a7e021029
Pizzabar – opskriften på sprøde pizzabunde er lige her
030034
Fødselsdagsthebirkes
037
Fødselsdagsmorgenbord – sommerhus style
039067
Snevejr i slutningen af marts… – uanset hvad skulle min nye kjole luftes 😉
107
Taske-bling – når man (også) er mor
118
Fødselsdagspavlova – altid et hit (og så nem at lave, at den kan laves i et sommerhus med begrænsede køkkenhjælpemidler)
Opskriften er lige her
120
Fødselsdagslagkage med jordbærmousse og påskeæg
125

Varer påsken lige til jul? I så fald kan jeg sagtens stadig nå at dele glimt fra vores påskeferie, ik? 🙂 De kommer ihvertfald her 😉

4 dage af påskeferien tilbragte vi i sommerhus med A’s familie, i både solskin og snevejr. Den første dag besøgte vi Lego House, og de andre dage, mens drengene var i badeland, brugte jeg tiden på enten at forberede mad eller skrive opgave.

Lego House var en fin oplevelse, der fik tiden til at løbe fra os, og vi må helt sikkert derned igen. Der var noget for alle aldre og masser af kræs for sanserne.

En af aftenerne stod jeg for aftensmaden, og arrangerede en pizzabar, hvor man kunne lave sine egne pizzaer. Og drengene var, som altid, ellevilde – de er nemlig søde til, ikke at lægge skjul på, at de elsker (mine) hjemmelavede pizzaer <3 🙂

Om torsdagen var det A’s fødselsdag, så han skulle selvfølgelig fejres med morgenmad, fødselsdagsthebirkes, gaver, lagkage og menu bestemt af fødselsdagsbarnet.

Og så var det ellers tid til at køre hjem igen og nyde resten af påsken i vante rammer. Mere om det en af de nærmeste dage 😉

Nu vil jeg gå til undervisning i medicinregning og glæde mig til at få weekend. Den er meget velkommen og skal (desværre) bruges på at skrive opgave! (Hvis du vil se, hvad jeg har lavet på studiet i dag, så hop over forbi min Instagram story – @mormedmegetmere)

Rigtig god weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på spinatvafler / spinatblinis med fuldkorn