Weekendrarhed, påsketyvstart og en reminder!

Påskehygge med kager forklædt som kaniner og får og påskekyllinge-boller

372 375 391 394 395 397 401 403 408

I sidste uge havde jeg studiedag om tirsdagen, og om eftermiddagen havde drengene planer om at tage kammerater med hjem fra skole. Jeg tillod mig derfor at bruge lidt af tiden på at forberede lidt påskehygge.
Nu hvor L bliver hjemmepasset nogle måneder, er det alligevel svært at være supereffektiv på studiedage, hvor A er på vagt.
Men så kan vi i stedet hygge os i køkkenet, med at bage og smage 🙂

For et par uger siden fik jeg en mail fra Danske Hospitalsklovne, der gerne ville låne min opskrift på muffins forklædt som får. Det sagde jeg selvfølgelig straks ja til.
De var også på min to-bake liste herhjemme, nu hvor påsken stod for døren, for de er bare ret hyggelige og temmelig børnevenlige.
Udover at pynte dem som får, lavede jeg også en omgang kaniner – eller kaninnumser er måske mere præcist 😉 De er også lavet af skumfiduser, med lidt icing og kokos på.

Opskriften på uldne cupcakes forklædt som får er lige her (og den er i øvrigt temmelig nem).
Det er ret hyggeligt at sidde sammen og pynte dem, hvis der er tid til det, men det er også sjovt at overraske med et fad fuld af får og kaniner 🙂
Nu hvor vi var i gang med at bage, smækkede vi også en omgang hveder sammen, som fik en slat gurkemeje, så de blev gule. Da de var færdigbagte, blev de forklædt som påskekyllinger med lidt slik.

Der var vild jubel og store smil, da drengene kom hjem fra skole. Det var, som altid, hyggeligt at sidde og sludre lidt om løst og fast, mens der blev gumlet og smovset, og de sultne skolemaver blev mætte.

Nu er ideen hermed givet videre, hvis I har lyst og tid til lidt påskehygge en af dagene 😉

Rigtig god aften!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendrarhed, påsketyvstart og en reminder!